Life

Bianca Drăgușanu, întâlnire cu Alex Bodi, deși e iubita lui Gabi Bădălău. Cum s-a întâmplat totul

05.02.2021 | 08:32
Bianca Dragusanu intalnire cu Alex Bodi desi e iubita lui Gabi Badalau Cum sa intamplat totul
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au revăzut după mai bine de trei luni de la despărțire, deși fiecare dintre ei este ancorat într-o altă poveste de dragoste. Blondina se iubește cu Gabi Bădălău, în timp ce omul de afaceri are o relație cu Daria Radionova. 

Foștii iubiți ar fi îngropat securea trecutului și au stat de vorbă câteva minute, mulțumită unei admiratoare a cuplului care în timpul relației cu năbădăi i-ar mai fi împăcat de nenumărate ori. Tânăra, care este confidenta celor doi, a intermediat împăcarea în atelierul de creație al vedetei.

ADVERTISEMENT

Mai exact, fata a mers la locația unde Bianca Drăgușanu realizează rochii de mireasă, cu un buchet de flori, unde cu acordul blondinei, l-a sunat pe fostul iubit. Alex Bodi și fosta prezentatoare de la Kanal D s-au revăzut pe video, revederea fiind una de-a dreptul emoționantă.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, revedere la 3 luni de la despărțire. Ce au discutat cei doi

În timpul întâlnirii virtuale Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au privit preț de câteva secunde, discuția rezumându-se strict la păreri de rău. Ce doi foști iubiți au ajuns la un consens, fiecare fiind de acord să nu aducă vorba în public despre celălalt.

ADVERTISEMENT

Emoțiile au fost mari de ambele părți, unul dintre momentele remarcabile fiind cel în care a apărut în cadru Sofia, fiica fostei asistente TV. Micuța l-a întrebat pe omul de afaceri din Mediaș unde este, semn că apropierea dintre ei a fost una puternică.

„Bianca și Alex nu au premeditat momentul, dar au acceptat să se întâmplă, ceea ce indică faptul că au lăsat garda jos. Dacă nici Bianca, nici Alex nu ar fi vrut să se vadă sau să se audă, fie și pentru câteva minute, nu s-ar fi văzut. Dar au acceptat.

ADVERTISEMENT

Totul a fost pus la punct de această fată, o cunoștință comună care îi iubește și vorbește mereu cu ei. Vrea să-i împace. Alex regretă tot ce a făcut greșit față de ea, își dorește să fie fericită. Același lucru îl spune și Bianca.

Sunt multe de rezolvat între ei și el ar trebui să facă multe gesturi față de ea ca să o împace. Vorbim de bătăile, traumele pe care le-a îndurat Bianca. Și timpul în care a înșelat-o. Nu merită. 

ADVERTISEMENT

Alex o iubește în continuare, asta știm sigur. Și nici ea nu l-a uitat, deși e foarte rănită”, au spus persoane apropiate cuplului pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT