Life

Bianca Drăgușanu, întrebată dacă a fost cerută în căsătorie iar de Alex Bodi. Cum s-a afișat blondina

12.10.2020 | 10:50
Bianca Dragusanu intrebata daca a fost ceruta in casatorie iar de Alex Bodi Cum sa afisat blondina
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a reușit să surprindă pe toată lumea chiar de la cea mai nouă împăcare cu Alex Bodi. Vedeta s-a afișat la brațul afaceristului și la diverse evenimente în ultima perioadă.

Totodată, mulți au fost curioși dacă bărbatul a făcut pasul cel mare și a cerut-o iar pe Bianca în căsătorie. Este cunoscut că din pricina neînțelegerilor aceștia au divorțat în luna martie din acest an.

ADVERTISEMENT

Fanii s-ar fi așteptat ca blondina să își refacă viața alături de altcineva, dar se pare că Alex Bodi a reușit să o recucerească de fiecare data. Chit că între ei au fost foarte multe scandaluri și certuri, se pare că reconcilierea din prezent este una pe placul fostei prezentatoare.

Bianca Drăgușanu s-a afișat cu un inel și a fost întrebată de o nouă cerere în căsătorie

În ciuda faptului că românii i-au văzut despărțiti și împăcați la loc de foarte multe ori, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au continuat relația la fel de firesc, ca de fiecare dată. În prezent ei au împărțit momente neașteptate la o petrecere și cu Oana Zăvoranu și soțul ei, de care s-au apropiat recent foarte mult.

ADVERTISEMENT

În plus, relația lor pare să fie una mai apropiată ca oricând și în mod clar după episodul considerat ceva mai violent și-au resetat amândoi valorile.

Alex Bodi a fost mai implicat ca oricând și în viața de familie a Biancăi, petrecând momente și cu micuța Sofia. La rândul său și afaceristul are două fetițe din relațiile anterioare, pe care fie le vizitează cât de des poate, fie le aduce pentru a locui cu el.

ADVERTISEMENT

Totodată, de curând mulți au sesizat o altă schimbare în ceea ce o privește pe fosta prezentatoare TV. Mai exact, Bianca s-a afișat în această dimineață cu o bijuterie superbă și cel mai probabil foarte scumpă, pe care a purtat-o mândră chiar pe inelar. Nu a durat foarte mult până când urmăritorii din mediul online s-au sesizat și au observat acest detaliu ce până acum nu era prezent.

Bianca Drăgușanu, întrebată dacă a fost cerută în căsătorie iar de Alexi Bodi. Cum s-a afișat blondina
Bianca Drăgușanu a reușit să își ia fanii prin surprindere cu această poză în care afișează un inel ca de logodnă

Mai mult, a fost vorba despre o fotografie pe care Bianca Drăgușanu a postat-o de curând pe contul ei oficial de Instagram. Pe lângă selfie-ul clasic din mașină pe care diva l-a realizat, se poate observa că ea este nu poartă prea multe alte accesorii. Tocmai pentru a evidenția această bijuterie care în mod cert are o semnificație aparte pentru ea.

ADVERTISEMENT

La rândul lor, nici urmăritorii din mediul online nu și-au putut stăpâni curiozitatea și au întrebat-o pe Bianca dacă e vorba sau nu despre o nouă cerere în căsătorie, deoarece un astfel de moment special nu ar fi exclus. Inelul purtat de blondină a fost în opinia multora unul de logodnă fără îndoială, afișat pentru prima oară de către iubita lui Alex Bodi.

ADVERTISEMENT