Life

Bianca Drăgușanu, ipostaze incendiare în lenjerie intimă. Vedeta și-a pus formele în evidență

24.12.2020 | 18:30
Bianca Dragusanu ipostaze incendiare in lenjerie intima Vedeta sia pus formele in evidenta
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu îi surprinde din nou pe fani cu noile fotografii de pe rețelele de socializare, în care s-a fotografiat în ipostaze incendiare, purtând doar lenjerie intimă. Vedeta s-a relaxat la salon și nu a uitat să le arate fanilor că are un trup impecabil. 

Fosta asistentă a lui Dan Capatos s-a răsfățat la o ședință de SPA înainte de Crăciun și deja este nerăbdătoare să vină vara, după cum a menționat pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Blondina profită de situația ei amoroasă, fiind singură după o relație tumultoasă cu Alex Bodi. Bianca Drăgușanu a început să pozeze din ce în ce mai sexy, dovada fiind postările pe care le împărtășește cu fanii.

Bianca Drăgușanu, ipostaze incendiare în lenjerie intimă. Vedeta și-a pus formele în evidență

Chiar dacă este Crăciunul, Bianca Drăgușanu nu s-a dus la munte, așa cum au făcut mulți români. Vedeta a ales să se relaxeze la salon cu ocazia sărbătorilor și așteaptă cu nerăbdare ca anotimpul rece să treacă.

ADVERTISEMENT

Blondina are grijă de aspectul ei fizic și merge des la salonul de înfrumusețare pentru a-și menține aspectul fizic atât de apreciat de bărbați. După ce s-a distrat la o petrecere din Capitală, fosta lui Alex Bodi s-a dus la salon pentru câteva momente de relaxare înainte de Crăciun.

Așa cum se poate vedea din imaginile postate mai jos, diva are cu ce să se laude. Antrenamentele zilnice o ajută să-și mențină talia subțire la care visează majoritatea femeilor, iar ședințele la solar i-au oferit pielii o nuanță de bronz natural.

ADVERTISEMENT
Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu, ipostaze sexy pe Instagram. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

De când s-a despărțit de afaceristul din Mediaș, Bianca Drăgușanu pare să se simtă mai bine ca niciodată. De dimineața până seara, blondina se ocupă de diverse treburi și are timp de toate.

Fie că se ocupă de afacerea ei cu haine, merge la antrenamente sau petrece timp cu fetița sa, fosta asistentă TV are întotdeauna ceva de făcut și îi ține la curent pe fani în legătură cu activitățile ei.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu, despre cum își petrece sărbătorile

Recent, vedeta a venit la emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, unde a vorbit despre planurile pe care le are de Crăciun, dar și despre relația din care a ieșit în urmă cu aproape două luni.

„Ne pregătim să facem lista pentru Moş Crăciun. Depinde cât de cuminte este Sofia. Dacă nu este cuminte, noi avem o Zână Măseluţă, care asta e malefică şi vine noaptea. Dacă nu îşi adună jucăriile, vine şi i le fură pe toate şi nu mai primeşte nimic de la Moş Crăciun.

Noi am decorat casa încă de pe 1 decembrie şi ne-am bucurat foarte tare de brăduţ. L-am aşteptat şi pe Moş Nicolae. Eu îi scriu cam des scrisori lu Moş Crăciun, suntem prieteni şi îmi îndeplineşte dorinţele. Eu sunt cuminte, foarte cuminte. Sunt cuminte, mănânc tot, sunt echilibrată în tot ce fac, ascult prietenii şi sfaturile lor şi le pun în practică, Moş Crăciun îmi trimite şi mie cadourile pe care le merit. Sunt pretenţioasă la cadouri.

(…) În momentul de față nu am timp să-mi fac un iubit, vin sărbătorile, deja mi-am făcut planuri care niciun niciun iubit, și sunt foarte ocupată, sunt foarte bine. În momentul de față consider că n-am nevoie neapărat de o relație pansament, pentru că probabil așa ar părea”, a spus vedeta.

ADVERTISEMENT