Life

Bianca Drăgușanu își ia fetița și se mută din România. Unde va locui micuța Sofia

11.11.2020 | 10:12
Bianca Drăgușanu își ia fetița și se mută din România. Unde va locui micuța Sofia
Bianca Drăgușanu își ia fetița și se mută din România. Unde va locui micuța Sofia. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu va părăsi în curând Raiul din Dubai pentru plaiurile natale unde a declarat că va petrece câteva zile. Blondina vrea să plece din nou, dar nu singură, mai ales că-și dorește să se mute o perioadă peste hotare. 

Fosta asistentă TV este dispusă să o ia de la capăt în străinătate, cel mai probabil pentru a uita trecutul tumultos care o leagă de fostul iubit, afaceristul Alex Bodi. Frumoasa vedetă vrea să o ia pe fiica sa, Sofia Natalia, și să se stabilească pentru o vreme în Dubai.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Kanal D a plecat pentru câteva afaceri alături de buna sa prietenă, Ramona Gabor, dar iată că se simte deja ca acasă. Bianca Drăgușanu nu mai vrea să se întoarcă în țară, motiv pentru care micuța Sofia va locui împreună cu ea în „raiul bogătașilor”.

Bianca Drăgușanu, decizie radicală legat de fiica sa. Unde vrea să se stabilească blondina

Bianca Drăgușanu a promis că va renunța pentru câteva zile la însoritul Dubai, în ciuda faptului că se distrează pe cinste și a început câteva businessuri. Fosta iubită a lui Alex Bodi i-a promis fiicei sale că o va duce peste mări și țări, îndrăgostindu-se de Emiratele Arabe.

ADVERTISEMENT

Blondina este nerăbdătoare să ajungă la Sofia, care a rămas în grija fostului soț, prezentatorul Victor Slav, mărturisind că o perioadă vrea să se mute cu micuța de numai 3 ani în cel mai bogat oraș de pe coasta de sud-est a Golfului Persic.

„Să vă dau eu o știre bombă! Vin acasă, o iau pe Sofia și mă întorc în Dubai, pentru că viața în Dubai chiar este ca-n Rai.

Abia aștept să vin să-mi iau copila și să stăm aici un timp, cât ne place nouă. Sofia, vine mami după tine, abia aștept, te iubesc!”, a spus fosta asistentă a lui Dan Capatos în mediul online, informează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Vedeta are nevoie și de acordul fostului partener de viață pentru a o duce pe fiica sa în străinătate, Victor Slav aflând din presă ce gânduri are blondina. Prezentatorul de la Kanal D nu a reacționat în niciun fel până acum și probabil va discuta cu Bianca Drăgușanu la revenirea în țară.

Fostul moderator al show-ului „Vulturii de noapte” mărturisea în urmă cu ceva timp că se împacă greu cu ideea ca fiica sa să stea mai mult cu bunica, în Petroșani, însă era mulțumit că petrece mult timp la curte, la aer curat. Să fie oare de acord cu plecarea în Dubai?

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri