Life

Bianca Drăgușanu iubește din nou? Cadoul surprinzător primit de blondină la primele ore ale dimineții

22.11.2020 | 13:00
Bianca Dragusanu iubeste din nou Cadoul surprinzator primit de blondina la primele ore ale diminetii
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu nu a suferit prea tare după despărțirea de afaceristul Alex Bodi și iubește din nou. Nu o spunem noi, ci cadoul surprinzător primit de fosta asistentă TV încă de la primele ore ale dimineții. 

Blondina a postat pe rețelele de socializare un buchet imens de trandafiri roșii, în dreptul cărora apare și o inimioară, semn că vedeta simte din nou fluturi în stomac. Este a doua zi consecutivă în care fosta prezentatoare de la Kanal D este răsfățată de un bărbat pe care-l ține ascuns.

ADVERTISEMENT

Se pare că fosta soție a lui Victor Slav preferă discreția legat de bărbatul care a intrat recent în viața ei și nu vrea să-i divulge identitatea. Să-l fi înlocuit deja Bianca Drăgușanu pe fostul partener de viață alături de care a trăit o poveste de dragoste cu năbădăi?

Bianca Drăgușanu are un nou iubit? Ce a primit vedeta în zorii zilei

Toată lumea se întreabă acum dacă Bianca Drăgușanu a reușit să treacă peste despărțirea de Alex Bodi și s-a aruncat în brațele unui alt bărbat. Un lucru este sigur în toată această ecuație, florile nu sunt de la afaceristul musculos, acesta fiind în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT

Acum se naște întrebarea de la cine sunt buchetele imense de trandafiri. Blondina nu i-a dat tag bărbatului misterior, însă a „scăpat” un mic amănunt, și anume că acesta „nu este de pe acest Pământ”, dovadă că fosta asistentă a lui Dan Capatos este îndrăgostită lulea.

Buchetul de trandafiri primit de Bianca Drăgușanu la primele ore ale dimineții
Buchetul de trandafiri primit de Bianca Drăgușanu la primele ore ale dimineții. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Bianca Drăgușanu, dragoste cu năbădăi alături de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au trăit o poveste de dragoste cu multe suișuri și coborâșuri, în ciuda faptului că au ajuns să se căsătorească. S-au cunoscut în urmă cu mai bine de 2 ani și la numai câteva luni de la debutul relației au ajuns la starea civilă. Se întâmpla pe 1 august 2019.

ADVERTISEMENT

Ceremonia civilă a fost discretă și ținută secretă și au participat numai persoanele apropiate. Din păcate, fericirea lor nu a durat prea mult, pe 10 martie 2020 spunându-și adio la notar. De atunci și până la separarea definitivă relația lor a avut parte de multe scandaluri și certuri.

Fosta asistentă TV a fost maltratată fizic în repetate rânduri și chiar a obținut un ordin de protecție provizoriu. Dragostea blondinei pentru afacerist a fost atât de puternică încât a trecut cu vederea multe lucruri și a iertat inclusiv infidelitățile acestuia.

ADVERTISEMENT

Relația tensionată dintre blondină și Alex Bodi a ajuns la final în urmă cu o lună, moment în care Bianca Drăgușanu a apărut cu vânătăi și abia ținându-se pe picioare. În prezent, omul de afaceri din Mediaș se iubește cu Daria Radionova, cea care o perioadă i-a fost și amantă.

Se pare că nici fosta prezentatoare de la Kanal D nu a stat prea mult timp singură, dovadă fiind chiar imaginile și buchetele de trandafiri imense pe care le postează pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT