ADVERTISEMENT
Life

Bianca Drăgușanu le dă peste nas vedetelor care susțin că au avut coronavirus: „Terminați cu vrăjelile”

Autor: Dan Suta | 24.09.2020 | 10:06
Bianca Drăgușanu le dă peste nas vedetelor care susțin că au avut coronavirus: „Terminați cu vrăjelile”
Bianca Drăgușanu le critică pe vedetele care susțin că au avut Covid. Foto: Instagram

Bianca Drăgușanu s-a enervat rău, iar atunci când își iese din minți, spune tot ce are pe suflet fără menajamente. Iubita afaceristului Alex Bodi s-a săturat de vedetele care apar din când în când susținând că au avut coronavirus, iar despre unele dintre ele spune că sunt mincinoase pentru că nu aveau cum să se vindece în trei zile de Covid-19, ca prin minune.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu s-a săturat de vedetele care spun că au Covid-19

Chiar dacă nu e de specialitate medic, Bianca Drăgușanu își dă cu părerea, așa cum o fac toți românii de altfel, cu privire la pandemia care a înnebunit o lume întreagă din martie încoace.

Blondina a comentat aparițiile anumitor persoane publice, fără a le da numele, care au susținut că au avut Covid-19, dar s-au vindecat foarte repede.

ADVERTISEMENT

Vedeta a intrat aseară live pe Instagram și le-a povestit fanilor că este răcită, cel mai probabil luând răceala de la fetița ei, care se simțea rău de câteva zile.

Fanii au întrebat-o ce fel de simptome are mai precis, căci mulți îi spuneau că e posibil să fie infectată cu noul coronavirus, iar acela a fost momentul în care fosta prezentatoare de la Kanal D a izbucnit.

ADVERTISEMENT

„Sunt curioasă dacă apare vreo ofertă să-mi zică cineva”

Drăgușanu a declarat pe rețeaua de socializare că ea nu minte și că are o simplă răceală, spre deosebire de alte vedete pe care nu a vrut să le menționeze.

Fosta soție a lui Victor Slav a mai precizat că se așteaptă să primească vreo ofertă în bani pentru a declara că are Covid-19, întărind zvonurile apărute pe piață cu privire la cumpărarea anumitor personalități publice pentru a susține că au fost infectate.

ADVERTISEMENT

„Mă încearcă o răceală, mă ustură gâtul. Responsabilă pentru această situație este fiica mea, Sofia, și petnru că se poartă printre vedete această situație cu corona, sunt curioasă dacă apare vreo ofertă și să-mi zică cineva că vezi doamne să mă fi prin și pe mine corona!

E un mare trend printre vedete. La ora 03:00 au corona și se vindecă ca prin minune în trei zile și apar iar pe sticlă”, a spus vedeta în live-ul pe care l-a făcut aseară pe Instastory.

ADVERTISEMENT

„Nu există o sumă de bani pentru care dacă m-aș răci să mint poporul cu televizorul și să spun că am corona sau altceva. Terminați cu vrăjelile astea. Nu există!”, a adăugat Drăgușanu.

Pe lista vedetelor din România care au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus se numără Adrian Nartea, Adelina Pestrițu, Andrei Ștefănescu și Marcel Pavel, printre altele.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!