Life

Bianca Drăgușanu, lovitură neașteptată din partea lui Alex Bodi. Afaceristul a depus plângere penală pe numele ei

09.03.2021 | 22:18
Bianca Dragusanu lovitura neasteptata din partea lui Alex Bodi Afaceristul a depus plangere penala pe numele ei
Bianca Drăgușanu, lovitură neașteptată din partea lui Alex Bodi. Afaceristul a depus plângere penală pe numele ei. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a primit o lovitură neașteptată din partea lui Alex Bodi după ce a publicat imaginile în care apare cu fața desfigurată din cauza bătăilor pe care le-ar fi încasat de la afacerist. 

Acesta a depus o plângere penală pe numele fostei asistente TV pentru că ar fi făcut declarații mincinoase la adresa lui, după cum a menționat avocatul lui Alex Bodi.

ADVERTISEMENT

Afaceristul in Mediaș a avut mai multe probleme cu legea în ultimele luni. În noiembrie 2020, iubitul Dariei Radionova a fost ridicat de procurorii DIICOT și este judecat într-un dosar de prostituție și proxenetism, aflându-se în arest la domiciliu.

Bianca Drăgușanu, lovitură neașteptată din partea lui Alex Bodi. Afaceristul a depus plângere penală pe numele ei

Scandalul dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu nu s-a terminat nici măcar la aproape jumătate de an de când au pus capăt relației. Recent, fosta prezentatoare de la Kanal D a publicat mai multe fotografii cu fața desfigurată și a dat vina pe fostul soț, pe motiv că ar fi bătut-o cu bestialitate.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi a negat aceste acuzații și a ținut să precizeze că rănile Biancăi sunt rezultatul unei operații și nicidecum a bătăilor, însă blondin a continuat să-l denigreze. Afaceristul din Mediaș a pus piciorul în prag și a depus plângere penală pe numele divei, prin intermediul avocatului său.

Nu cu mult timp în urmă, Bianca Drăgușanu a fost citată să dea declarații la DIICOT și la Parchet în dosarul în care Alex Bodi este judecat de câteva luni și pentru care se află în arest la domiciliu.

ADVERTISEMENT

Avocatul lui Bodi a precizat că declarațiile fostei asistente a lui Dan Capatos nu sunt adevărate și că vedeta va răspunde pentru ceea ce a zis.

„Declarația ei este inutilă și am făcut plângere penală împotriva ei pentru declarație mincinoasă. Îi oferim șansa ca să susțină afirmațiile calomniante pe care le-a făcut despre Bodi”, a declarat avocatul lui Alex Bodi la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost împreună mai bine de doi ani, însă relația lor nu a fost deloc una liniștită. După numeroase scandaluri, despărțiri și împăcări, ce doi au deis să meargă pe drumuri separate, însă tensiunile dintre ei s-au reaprins de câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT