Life

Bianca Drăgușanu, mândră de fiica ei. Sofia a început școala: “Am mari emoții”. Victor Slav i-a fost alături

Bianca Drăgușanu este mândră de fiica ei. Sofia Natalia a început astăzi școala, iar fosta asistentă de televiziune are mari emoții, după cum a recunoscut pe rețelele sociale.
05.09.2022 | 10:49
Bianca Dragusanu mandra de fiica ei Sofia a inceput scoala Am mari emotii Victor Slav ia fost alaturi
Fiica Biancăi Drăgușanu a început astăzi școala. Vedeta este mândră. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu este mândră de fiica ei, Sofia, care a început școala astăzi. Vedeta a postat imagini și videoclipuri pentru a împărtăși cu internauții acest moment extrem de important din viața micuței.

Bianca Drăgușanu, mândră de fiica ei, Sofia, care a început școala

Micuța Sofia Natalia nu a fost însoțită doar de mama ei în această zi specială. Bunica ei, dar și Victor Slav au fost prezenți la școala unde va învăța fiica Biancăi Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă TV are mari emoții pentru Sofia și a postat imagini și clipuri video cu ea în prima zi de școală. Blondina a însoțit-o pe aceasta până în clasă.

Întrebată de mama ei dacă are emoții, Sofia a răspuns afirmativ. Micuța va împlini vârsta de 6 ani ani în curând, așa că anul acesta a început clasa 0.

ADVERTISEMENT

“Eu astăzi am mari emoții, de nu-mi găsesc cuvintele. Sofia merge la școală, de azi este școlar. Ești fericită? Da? Ce sunt alea, mama, emoții? Ești copil fericit? Dar eu sunt, nu mai!”, a transmis Bianca Drăgușanu pe Instastory.

Fiica Biancăi Drăgușanu școală
Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, a început școala. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Bianca Drăgușanu a filmat-o pe fiica sa și în clasă, alături de învățătoarea care îi va fi alături în noua etapă din viața ei.

ADVERTISEMENT

Mai multe vedete se mândresc cu copiii lor în prima zi de școală. David, fiul Andreei Mantea, a început deja școala în urmă cu câteva zile. Băiețelul a trecut deja în clasa a treia.

Sofia a ajuns recent la spital

Zilele trecute, Sofia a ajuns la spital înainte de a pleca în vacanță alături de tatăl ei, Victor Slav.

ADVERTISEMENT

După ce s-a întors din Turcia, acolo unde și-a petrecut vacanța alături de Bianca Drăgușanu, Sofia a fost internartă la spital timp de câteva zile. Micuța a contactat o bacterie și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Totul s-a întâmplat chiar înainte ca Victor Slav să plece cu Sofia în vacanță. Din fericire, totul s-a terminat cu bine pentru fiica fostului prezentator.

“A luat o bacterie. A fost o perioadă destul de grea, dar am trecut de ea. A fost foarte curajoasă și a trecut repede.”, a povestit Victor Slav la Antena Stars.

ADVERTISEMENT