Life

Bianca Drăgușanu, mărturie neașteptată după separarea de Gabi Bădălău: ”Sentimente care nu se șterg cu buretele”

Bianca Drăgușanu a făcut noi declarații despre despărțirea de Gabi Bădălău. Frumoasa blondină a surprins după ce s-a iubit timp de 2 ani cu omul de afaceri.
21.05.2022 | 10:07
Bianca Dragusanu marturie neasteptata dupa separarea de Gabi Badalau Sentimente care nu se sterg cu buretele
Bianca Drăgușanu, noi declarații după despărțirea de Gabi Bădălău: ”E vorba de corason”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta pare că nu vrea să renunțe definitiv la fostul partener de viață, alături de care s-a afișat într-un club select din Capitală. Fosta asistentă a lui Dan Capatos vorbește despre o iubire sinceră și puternică între ei.

Bianca Drăgușanu, noi declarații după despărțirea de Gabi Bădălău: ”E vorba de corason”

Bianca Drăgușanu a făcut o mărturie neașteptată după despărțirea de Gabi Bădălău. Vedeta are în continuare sentimente pentru afacerist, chiar dacă este ferm convinsă că sunt două persoane care vor lucruri diferite.

ADVERTISEMENT

„E vorba de «corason», acum nu știm, nu am zis neapărat că nu, nici că da! Există niște sentimente care nu se pot șterge cu buretele! Și indiferent ce ar spune lumea, între noi chiar a fost o dragoste frumoasă și adevărată.

Acum, că eu nu vreau să mai vorbesc, să mai dau detalii, pentru că nu cred în promisiuni și nu cred în lucruri din astea efemere, e partea a doua. Nu vreau să mai vorbesc despre chestia asta și mă abțin pe cât pot!

ADVERTISEMENT

Atât timp cât eu sunt bine pe picioarele mele, nu am nevoie de cineva care nu știe să mă facă fericită! Și mie îmi place viața, dar avem viziuni diferite despre ce ne place”, a mărturisit blondina pentru cancan.ro.

Bianca Drăgușanu: ”Sunt foarte organizată în viața mea”

Bianca Drăgușanu a mai subliniat că este o femeie organizată, care știe ce vrea de la viață, dar nu același lucru se poate spune despre Gabi Bădălău care este adeptul petrecerilor și nopților pierdute prin cluburi de fițe.

ADVERTISEMENT

„Ne dorim chestii diferite și ne plac chestii diferite. Mie îmi place să merg la sală, să fac sport, altora le plac mai mult petrecerile și combinațiile, eu nu sunt așa! Eu sunt foarte organizată în viața mea.

Nu am timp să pierd chiar fiecare noapte pe povești despre nimic!”, a mai spus fosta prezentatoare de la Kanal D, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT

Vedeta spune că a trecut peste separarea de fostul partener de viață, însă asta nu înseamnă că nu se afișează împreună. Au ieșit în club, deși înainte spunea că este foarte fericită singură și că nu-i lipsește nimic.

Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu a subliniat că este foarte bine. La un eveniment monden realizat recent, frumoasa blondină a făcut o glumă despre ce-i lipsește, suma de 2 milioane de euro.

ADVERTISEMENT