Life

Bianca Drăgușanu, momente speciale alături de fiica sa. Sofia a împlinit 5 ani

Bianca Drăgușanu și-a răsfățat fiica de ziua ei de naștere și a dus-o într-un loc special, unde s-a simțit minunat.
27.09.2021 | 08:34
Bianca Dragusanu momente speciale alaturi de fiica sa Sofia a implinit 5 ani
Bianca Drăgușanu, momente speciale alături de fiica sa. Sofia a împlinit 5 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Blondina este foarte atentă la nevoile fiicei sale, dovadă că la împlinirea a 5 ani nu a stat pe gânduri. Cele două au zburat la Disneyland Paris, unde au mers însoțite de câțiva prieteni apropiați.

Fosta prezentatoare de la Kanal D și Sofia au petrecut momente speciale, după cum se poate observa din imaginile postate în mediul virtual, copila simțindu-se ca într-o poveste.

ADVERTISEMENT

Și spunem asta și pentru că fetița a îmbrăcat o rochie de prințesă, Albă ca zăpadă fiind, se pare, unul dintre personajele îndrăgite de fiica Biancăi Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și-a sărbătorit fiica. Unde a dus-s pe Sofia de ziua ei de naștere

„La mulți ani sufletul meu frumos! Tu ești super puterea mea, îngerul meu, dragostea mea, inima mea, comoara mea totul!”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Prințesa mea. Te iubesc până la lună și înapoi”, a completat fosta asistentă TV la o altă postare cu fiica sa și a lui Victor Slav.

Cu această ocazie internauții au remarcat frumusețea fetiței, dar și ce trăsături a moștenit de la celebrii săi părinți. Sofia seamănă extrem de mult cu tatăl ei, Victor Slav.

ADVERTISEMENT

Când este în grija Biancăi Drăgușanu, fetița în vârstă de 5 ani apare destul de des în mediul virtual, unde vedeta postează tot feluri de filmări care o au în prim-plan.

Bianca Drăgușanu și Sofia Natalia
Bianca Drăgușanu și Sofia Natalia, la Paris. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Victor Slav, topit după fiica sa, Sofia Natalia

Sofia Natalia este un copil cuminte și care știe ce vrea. De mare ajutor tatălui ei, la restaurantul pe care-l deține în Capitală, fetița are grijă să ude florile sau să vadă ce se întâmplă în bucătărie.

ADVERTISEMENT

Victor Slav are numai cuvinte de laudă pentru fiica sa, despre care spune că reprezintă centrul Universului său și nu concepe viața sa altfel de când a venit pe lume copila.

„Sofia înseamnă tot pentru mine!”, a declarat fostul prezentator de la „Vulturii de noapte”, în emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D.

Sofia gestionează foarte bine lucrurile de când au divorțat părinții săi, dovadă că are o relație foarte bună cu fiecare dintre ei. Cu ambii petrece foarte mult timp.

ADVERTISEMENT