Life

Bianca Drăgușanu, noi acuzații pentru Claudia Pătrășcanu. Ce i-a transmis blondina artistei

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu sunt în mijlocul unui conflict de proporții după ce cântăreața din Constanța a dezvăluit că nu o dorește pe blondină în preajma copiilor ei pentru că nu este un exemplu demn de urmat.
02.07.2021 | 09:32
Bianca Dragusanu noi acuzatii pentru Claudia Patrascanu Ce ia transmis blondina artistei
Bianca Drăgușanu, noi acuzații pentru Claudia Pătrășcanu. Ce i-a transmis blondina artistei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Declarația artistei nu a fost trecută cu vederea de iubita lui Gabi Bădălău, care a venit cu replica. Fosta prezentatoare de la Kanal D a lansat mai multe acuzații la adresa brunetei, care o aduce frecvent în discuțiile sale în ultima perioadă.

Bianca Drăgușanu consideră că este o mamă bună pentru fiica sa și a lui Victor Slav, Sofia, și spune că nu o interesează deloc care este părerea unor persoane care nici măcar nu o cunosc în realitate. În plus, nu îi mai pasă de ce aude despre ea.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu, un nou atac la adresa Claudiei Pătrășcanu

„Cred că sunt foarte iubită, foarte apreciată și cred că pentru fiica mea eu sunt un exemplu foarte bun, astea sunt lucrurile de care mă interesează și de care îmi pasă, de restul mi se cam rupe.

Mă amuză cum se autodescriu anumite persoane… îți dai seama de frustrarea care e pe fața unui om”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină nu s-a oprit aici cu acuzațiile și a încercat să nu se arate prea deranjată de vorbele venite din partea fostei soți a lui Gabi Bădălău.

Mai mult decât atât, vedeta crede că este o persoană importantă în viața Claudiei Pătrășcanu din moment ce vorbește frecvent despre ea și despre viața ei personală.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu, jignire indirectă pentru Claudia Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu a ținut să puncteze faptul că oamenii care îi vorbesc de rău pe ceilalți nu fac altceva decât să se autodescrie, făcând așadar trimite la declarațiile făcute recent de frumoasa cântăreață.

În felul acesta fosta asistentă a lui Dan Capatos a lăsat să se înțeleagă că bruneta are o problemă serioasă cu ea, dovadă că este în gândurile și în declarațiile ei mai tot timpul.

ADVERTISEMENT

„Dilema mea este legată strict de persoane care din timpul lor prețios îmi acordă mie timp, înseamnă că eu sunt o persoană foarte importantă în viața lor.

De câteva luni, dar mai mult în ultimele săptămâni există câteva persoane care n-au legătură directă în viața mea, dar totuși își fac timp pentru mine și e foarte dubios că eu știu că aceste persoane au o relație cu mine la nivel subconștient. 

Voiam să vă spun că la modul general trebuie să știți că persoanele care vorbesc urât despre voi, ele nu fac decât să se autodescrie”, a mai spus Bianca Drăgușanu în mediul online.

ADVERTISEMENT