Life

Bianca Drăgușanu nu ar fi avut voie să meargă la o nuntă. Gabi Bădălău, criză de gelozie din cauza lui Alex Bodi

Gabi Bădălău i-ar fi interzis Biancăi Drăgușanu să meargă la nunta Elisabetei și a lui Horia Vlădescu. Se pare că fiul milionarului a făcut o criză de gelozie din cauza fostului soț al blondinei, Alex Bodi.
10.09.2021 | 14:54
Bianca Dragusanu nu ar fi avut voie sa mearga la o nunta Gabi Badalau criza de gelozie din cauza lui Alex Bodi
ADVERTISEMENT

Telenovela dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-a mai consumat un episod. S-au despărțit și s-au împăcat de atâtea ori că aproape nimeni nu mai știe exact ce se întâmplă cu adevărat între cei doi.

Ultimul scandal între cei doi ar fi avut loc weekend-ul trecut. Bădălău ar fi închis-o pe blondină în casă pentru ca aceasta să nu participe la nunta unor prieteni apropiați. Motivul?

ADVERTISEMENT

Nu a dorit ca Bianca Drăgușanu să se întâlnească la eveniment cu fostul său soț, Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu nu ar fi avut voie să meargă la o nuntă

Scandalul continuă între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, după ce fiul milionarului a făcut un gest incredibil. Potrivit Cancan.ro, acesta și-a încuiat iubita în casă și i-a interzis să meargă la nunta Elisabetei și a lui Horia Vlădescu.

Blondina și-a dorit să meargă însoțită la eveniment de iubitul ei, dar acesta a refuzat după ce a aflat că va participa și Alex Bodi.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu ar fi propus să meargă singură, dar în acel moment fiul milionarului și-a ieșit din minți și a sechestrat-o în cameră pentru a fi sigur că îl ascultă. După acest moment se pare că cei doi și-au spus din nou adio, dar rămâne de văzut ce se va întâmpla.

Alex Bodi a mers la nunta prietenilor săi singur. A fost însoțit doar de fiica sa.

Ce spunea Bianca Drăgușanu despre relația cu Gabi Bădălău

În urmă cu mai puțin de o lună, Bianca Drăgușanu confirma pentru FANATIK că încă formează un cuplu cu Gabi Bădălău, chiar dacă apar uneori și discuții mai aprinse între ei. Aceasta spunea că mereu au depășit momentele dificile și lucrurile merg bine între ei. De altfel, blondina a declarat că îl iubește pe Bădălău.

ADVERTISEMENT

“Gabi este liniștea mea. Am avut probleme în cuplu, am fost și despărțiți vreo 48 de ore, dar acum suntem împreună. Îl iubesc și suntem împreună. (…)

Au fost tensiuni din cauza fostului meu soț (Alex Bodi, n. red.). Dar am reușit să le depășim”, spunea Bianca Drăgușanu despre ceea ce simte pentru Gabi Bădălău.

ADVERTISEMENT

S-a spus că cei doi ar fi avut și planuri de nuntă. Așteptau doar ca fiul milionarului să-și încheie divorțul.

ADVERTISEMENT