Life

Bianca Drăgușanu nu crede în Covid-19: “Au închis tot cu virusul lor inventat”

21.10.2020 | 12:28
Bianca Dragusanu nu crede in Covid19 Au inchis tot cu virusul lor inventat
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a avut o reacție de-a dreptul uluitoare și le-a transmis tuturor românilor ce crede, cu adevărat, despre COVID-19.

Vedeta s-a enervat și nu a mai rezistat să își spună părerea, după decizia autorităților de a închide atât școlile, dar și grădinițele sau creșele, în această perioadă.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme diva a petrecut tot mai mult timp cu fetița ei, Sofia, de care s-a ocupat îndeaproape. În ultimele postări din mediul online formulate de Bianca Drăgușanu, aceasta s-a revoltat din pricina situației de pandemie, dar și de modul în care a fost gestionată situația școlilor, în Capitală.

Bianca Drăgușanu, reacție uluitoare despre închiderea școlilor. Ce spune vedeta despre coronavirus

Fosta vedetă TV s-a întrebat pe timpul transmisiunii sale de pe Instagram, din urmă cu o zi, ce fac și celelalte mame care erau nevoite să își ducă la școală copiii, pentru că nu au o alterantivă din pricina programului încărcat.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și-a spus părerea foarte sinceră, printr-un filmuleț postat în secțiunea de InstaStory. În ultimele zile, la nivelul întregii țări au existat foarte multe cazuri de îmbolnăvire, iar specialiștii medicali au tras un nou semnal de alarmă.

Fosta prezentatoare TV a formulat mai multe semne de întrebare la adresa autorităților pentru închiderea școlilor. Multe vedete de la noi au anunțat în această perioadă că își vor ține copiii acasă pentru a urma cursurile online.

ADVERTISEMENT

În acest mod, iubita lui Alex Bodi a decis să spună și ce crede despre pandemia cu coronavirus, care a afectat o lume întreagă. Conștientă de faptul că va stârni anumite controverse în rândul urmăritorilor săi, Bianca a susținut că nu crede în noul virus.

Bianca Drăgușanu s-a filmat cu o zi în urmă atunci când se afla la salonul de înfrumusețare, pe scaunul hairstylistului. Șatena a efectuat o astfel de vizită cel mai probabil după ce programul ei s-a schimbat atunci când a aflat că nu o mai poate duce pe Sofia la școală.

ADVERTISEMENT
Bianca Drăgușanu nu crede în Covid-19 Au închis tot cu virusul lor inventat
Bianca Drăgușanu și-a spus părerea sinceră despre coronavirus

”Ajutorul meu de bază… și la mine e simplu, dar sunt curioasă ce fac celelalte mame care au două-trei job-uri sau chiar un job de la 8:00 la 16:00, ce fac, dacă idioții ăștia au închis grădinițele și școlile cu virusul lor inventat”, a susținut Bianca Drăgușanu, în filmulețul de pe InstaStory.

ADVERTISEMENT