Life

Bianca Drăgușanu nu s-a mai abținut. Ce a putut să spună despre Daria Radionova

21.11.2020 | 09:55
Bianca Dragusanu nu sa mai abtinut Ce a putut sa spuna despre Daria Radionova
Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu nu s-a mai abținut și a lansat acuzații dure la adresa Dariei Radionova după ce tânăra de 27 de ani a dezvăluit că s-a iubit cu Alex Bodi în perioada în care omul de afaceri din Mediaș forma un cuplu oficial cu fosta asistentă TV. 

Frumoasa blondină a lăsat să se înțeleagă că știe de aventurile fostului partener de viață, acestea fiind motivele pentru care ajungeau de fiecare dată la certuri și scandaluri. Fosta prezentatoare TV de la Kanal D a fost sfătuită să nu mai vorbească despre rusoaică, însă este mult prea deranjată de faptele acesteia.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a afaceristului musculos este de părere că nu are de ce să discute despre toate „cretinoidele”, dar cu toate acestea Bianca Drăgușanu continuă seria de atacuri la adresa șatenei din Londra, actuala parteneră de viață a lui Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu, acuzații dure la adresa Dariei Radionova

Dar nu mă pot abține. (n.r.: una dintre prietene i-a spus: «Abține-te»). Sunt sfătuită să nu vorbesc nimic! Sunt sfătuită în continuare să nu vorbesc nimic, chiar dacă sunt provocată de cretinoide, eu nu trebuie să vorbesc nimic, pentru că le fac celebre.

ADVERTISEMENT

Le-am făcut deja. Le-am făcut deja celebre! Sunt sfătuită să nu vorbesc nimic. O să tac, o să tac? Rămâne de văzut”, a spus Bianca Drăgușanu într-un InstaStory în timp ce se afla în atelierul propriu de rochii, notează cancan.ro.

Reacția blondinei a venit la scurt timp după ce Daria Radionova a publicat pe rețelele de socializare imagini de la vila de lux de pe Coasta de Azur unde Alex Bodi obișnuia să o ducă pe fosta asistentă TV.

ADVERTISEMENT

Se pare că Bianca Drăgușanu nu a fost singura care s-a distrat în respectiva casă de vacanță, ci și tânăra moldoveancă a fost chemată acolo, uneori chiar în perioada în care blondina și Alex Bodi se afișau drept un cuplu ceea ce înseamnă că Daria a jucat rolul de amantă.

Fosta soție a lui Victor Slav „amenință” că va da cărțile pe față în legătură cu povestea de dragoste pe care a trăit-o timp de doi ani alături de omul de afaceri din Mediaș, care în momentul de față este în arest, fiind acuzat într-un dosar de proxenetism, trafic de persoane și de droguri.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu se simte provocată să spună anumite lucruri din spatele relației cu fostul partener de viață, dar în prezent nu vrea să divulge prea multe „secrete”, ci susține că urmează să apară într-o emisiune TV unde va spune tot despre „telenovela” vieții ei.

ADVERTISEMENT