Life

Bianca Drăgușanu, nuntă cu Gabi Bădălău. Cum a reacționat Claudia Pătrășcanu

20.01.2021 | 10:13
Bianca Dragusanu nunta cu Gabi Badalau Cum a reactionat Claudia Patrascanu
Bianca Drăgușanu, nuntă cu Gabi Bădălău. Cum a reacționat Claudia Pătrășcanu. Sursa foto: Instagram / libertatea. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a confirmat că urmează să devină soția lui Gabi Bădălău, după ce au fost împreună într-o vacanță exotică în Maldive. Vestea a ajuns și la urechile Claudiei Pătrășcanu, încă soția omului de afaceri, care a avut o reacție acidă. 

Fosta asistentă TV trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa și este mai decisă ca niciodată să ajungă în fața altarului pentru a treia oară. Blondina este convinsă că de data aceasta nunta va fi una cu noroc pentru că afaceristul o face nespus de fericită.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Alex Bodi susține că nu a planificat să iubească din nou atât de repede, însă s-a lăsat dusă de val. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt împreună de circa 2 luni, dar deja fac planurile de căsătorie. Un lucru îi mai împiedică, divorțul iubitului ei cu artista Claudia Pătrășcanu, care nu e finalizat.

Claudia Pătrășcanu, reacție la auzul veștii că Bianca Drăgușanu se mărită cu Gabi Bădălău

Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. 

ADVERTISEMENT

Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit. Eu tot ce primesc dau dublu înapoi. Eu creez dependență și consider că lucrul ăsta este minunat”, a declarat Bianca Drăgușanu despre relația amoroasă pe care o are cu Gabi Bădălău, în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Claudia Pătrășcanu a reacționat imediat când a auzit ce vrea să facă tatăl băieților săi, precizând printr-o postare pe rețelele de socializare că este decisă să meargă până în pânzele albe pentru a primi custodia copiilor pe care-i are cu afaceristul.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a subliniat faptul că nu dorește mila sau ajutorul financiar din partea nimănui, singurul lucru pe care-l vrea fiind liniștea și pacea alături de copiii săi. Vedeta vrea să-și crească băieții demni și cinstiți fără a ține cont de fostul partener de viață.

„Nu contează câtă lume crede în povestea mea, nu vreau mila nimănui, nici ajutorul financiar, nici să văd oameni care-și dau cu părerea când nimeni nu știe ce am trăit eu în toți acești ani de căsnicie.

ADVERTISEMENT

Atâta timp cât am două picioare, două mâini, coloană vertebrală, demnitate și iubire necondiționată pentru copiii mei, pot face orice singura pentru ei, exact cum am făcut și până acum. O fi el Gabi Bădălău, dar eu sunt Claudia Pătrășcanu, mama copiilor lui pentru care eu lupt. 

Lupt pentru educația lor, pentru drepturile lor și pentru ca ei să crească lângă mamă, căci  «tatăl» ați văzut cât timp are pentru ei?! Sprijin toate mamele singure, mame aruncate în stradă, abuzate emoțional, batjocorite, mame care dau viața unor copii trimiși de Dumnezeu”, a scris artista pe Instagram.

ADVERTISEMENT