Life

Bianca Drăgușanu își face o nouă intervenție estetică. E o operație care o va transforma radical

Bianca Drăgușanu a decis să-și facă o nouă intervenție estetică. Fosta asistentă TV le-a dezvăluit internauților despre ce este vorba pe rețelele de socializare.
06.12.2021 | 18:54
Bianca Dragusanu isi face o noua interventie estetica E o operatie care o va transforma radical
Bianca Drăgușanu își face o nouă intervenție estetică. Vedeta se va transforma radical. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că vrea să-și facă o nouă intervenție estetică la nivelul feței. Vedeta a mers la Cluj, la medicul ei estetician, pentru a-și face o schimbare pe care și-o dorește de ceva timp.

Blondina este foarte încântată și așteaptă cu nerăbdare să vadă care va fi rezultatul final.

ADVERTISEMENT

Fosta lui Victor Slav este adepta operațiilor estetice. Deși mulți o critică pentru că apelează atât de des la astfel de intervenții, vedeta nu vrea să renunțe vreodată la ele.

Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică. Ce schimbare își face de data aceasta

Bianca Drăgușanu le-a dezvăluit internauților că urmează să-și facă o nouă intervenție estetică.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă TV își dorea foarte mult un tratament cat eye („ochi de pisică”), iar acum visul ei devine realitate. Blondina a plecat la Cluj, acolo unde este medicul ei estetician.

„Sunt la clinică pentru că vreau să fac o schimbare pe care mi-am propus-o de ceva vreme – cat eyes”, a transmis Bianca Drăgușanu pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu, din nou la estetician. Vedeta vrea să-și facă cat eye. Sursa foto: Instagram

Fosta asistentă a lui Dan Capatos a declarat, la un moment dat, că va recurge la operații estetice până atunci când va considera că arată perfect.

Vedeta are mai multe intervenții estetice la nivelul feței, dar și la sâni. Blondina este întotdeauna deschisă atunci când vine vorba de procedurile pe care și le-a făcut de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a ținut să sublinieze faptul că face astfel de retușuri pentru ea, nu pentru altcineva. Își dorește să se simtă bine în propria piele și nu crede că va înceta prea curând cu operațiile.

„Mă voi opera până în momentul în care voi considera că sunt perfectă, că sunt bine și că sunt cum vreau să fiu.

Pot face mici îmbunătățiri pe ici pe colo, care să-mi ofere un confort psihic, care să mă facă să mă simt eu bine.

Eu fac lucrurile astea pentru mine, nu pentru nimeni altcineva. Asta e, îmi asum”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV.

La începutul lunii noiembrie, Bianca Drăgușanu a ajuns din nou pe mâna medicului estetician. Fosta prezentatoare TV a vrut să-și modifice forma buzelor întrucât nu mai era mulțumită de aspectul lor.

ADVERTISEMENT