Life

Bianca Drăgușanu, prima poză după ce s-a spus că este însărcinată cu Alex Bodi. Cum s-a fotografiat blondina

24.08.2020 | 08:42
Bianca Dragusanu prima poza dupa ce sa spus ca este insarcinata cu Alex Bodi Cum sa fotografiat blondina
Bianca Drăgușanu, prima poză după ce s-a spus că este însărcinată cu Alex Bodi. Cum s-a fotografiat blondina. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o relație controversată de circa doi ani, iar acum se zvonește că ar fi însărcinată. Fosta asistentă a lui Dan Capatos a publicat recent pe rețelele de socializare o imagine alături de omul de afaceri care lămurește întreaga situație.

Frumoasa blondină apare alături de afaceristul din Mediaș într-un club din Monte Carlo unde și-au petrecut ultima vacanță. Fotografia arată destul de clar că Bianca Drăgușanu nu este gravidă în ciuda faptului că zilele trecute a fost surprinsă într-un magazin pentru copii.

ADVERTISEMENT

Vedeta are o fetiță din prima căsnicie, în timp de Alex Bodi are două fete din două relații diferite. Cei doi au mărturisit în repetate rânduri că-și doresc un copil împreună, de preferat să fie băiat, așadar nu este exclus ca acest lucru să se întâmple la un moment dat.

Bianca Drăgușanu, prima fotografie după ce s-a scris că ar fi gravidă

Blondina nu a făcut nicio declarație pe marginea unei posibile sarcini, însă în trecut a lăsat să se înțeleagă că-și mai dorește urmași. Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu are în plan să-l facă pe iubitul ei tată de băiat având în vedere că are deja fetițe.

ADVERTISEMENT

În plus, fosta asistentă TV știe și cum vrea să arate viitorul copil, să aibă ochii de culoarea verde, la fel ca iubitul ei, afaceristul Alex Bodi. Bianca Drăgușanu își dorește foarte tare ca peste 5 ani să fie mamă a doi copii.

„Peste 5 ani mă mai văd cu doi copii, și copiii pe care o să-i am o să aibă sigur ochii verzi sau albaștri, pentru că îmi doresc foarte tare.

ADVERTISEMENT

Numai de asta vreau să fac copii, ca să fie cu ochii mei, înțelegi? Și cred că voi fi și mai bine decât acum, dar ne auzim peste 5 ani, nu e problemă”, mărturisea vedeta în urmă cu câteva luni în cadrul unei emisiuni TV, relatează evz.ro.

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a fost pusă la încercare de multe ori trecând prin despărțiri și împăcări furtunoase, dar se pare că în prezent au reușit să treacă peste toate neînțelegerile și chiar se gândesc să se căsătorească din nou.

ADVERTISEMENT

Lucrurile s-au liniștit între ei dacă este să ne luăm după imaginile din vacanțele exotice peste hotare, dar și pe litoralul românesc. Cuplul este nedespărțit de la ultima împăcare și pare mai fericit ca niciodată.

ADVERTISEMENT