Life

Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce Gabi Bădălău a anunțat despărțirea: „Mi se pare amuzant că și-a dat seama după trei săptămâni”

Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații după ce Gabi Bădălău a anunțat despărțirea. Blondina a afirmat că relația lor s-a încheiat în urmă cu trei săptămâni.
17.05.2022 | 11:36
Bianca Dragusanu prima reactie dupa ce Gabi Badalau a anuntat despartirea Mi se pare amuzant ca sia dat seama dupa trei saptamani
Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații după despărțirea de Gabi Bădălău. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce Gabi Bădălău a dezvăluit că el și Bianca Drăgușanu s-au despărțit, vedeta a făcut primele declarații despre subiect. Blondina a afirmat că relația s-a încheiat în urmă cu trei săptămâni, după petrecerea burlacilor organizată de Florin Salam.

Bianca Drăgușanu a confirmat că ea și Gabi Bădălău s-au despărțit

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a fost una presărată cu multiple despărțiri și împăcări. Luni, 16 mai 2022, omul de afaceri a anunțat că el și vedeta nu mai formează un cuplu, din cauza nepotrivirii de caracter.

ADVERTISEMENT

Totuși, blondina este de altă părere. Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații despre acest subiect. Confirmă separarea de Gabi Bădălău, dar susține că aceasta s-a produs în urmă cu trei săptămâni, după petrecerea burlacilor organizată de Florin Salam.

Atunci, fosta soție a lui Victor Slav a fost acuzată că a dat buzna în apartamentul în care avea loc evenimentul și că ar fi avut o reacție violentă. 

ADVERTISEMENT

„Mi se pare amuzant că și-a dat seama după trei săptămâni că nu mai sunt împreună. Mai bine mai târziu decât niciodată.

E adevărat că au trecut trei săptămâni de când noi nu mai formăm un cuplu, mai exact de când l-am prins la un party interesant cu domnișoare simpatice.

ADVERTISEMENT

Dar nici prin cap nu mi-a trecut că nu a înțeles că nu ai cum să faci ceea ce a făcut el și să mai fim împreună”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars. 

„Dacă tot a dat comunicat de presă domnia sa, îl semnez și eu”

De asemenea, Bianca Drăgușanu a declarat că nu mai are altceva de adăugat. Consideră nu este nevoie de „comunicate oficiale de presă”.

ADVERTISEMENT

„Nu am ce declarație să fac. Nu suntem instituții publice să emitem un comunicat oficial să anunțăm această banalitate, că ne-am despărțit.

Dar da, confirm. Cum era aia, semnez și susțin? Că dacă tot a dat comunicat de presă domnia sa, îl semnez și eu”, a afirmat Bianca Drăgușanu.

La scurt timp după aceste declarații, Gabi Bădălău i-a dat fostei sale iubite replica și a spus că așa reacționează el, „întârziat”, și că nu are ce alte comentarii să facă.

Ce a spus Gabi Bădălău despre despărțire?

Gabi Bădălău a fost cel care a anunțat despărțirea, printr-o scurtă postare pe Instagram. Omul de afaceri a afirmat că el și Bianca au decis să rămână prieteni.

„După o lungă perioadă de timp în care am fost implicat într-o relație… în urma nepotrivirii de caracter, am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase.

Să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor… separați”, a scris Gabi Bădălău pe Instagram.

ADVERTISEMENT