Life

Bianca Drăgușanu, prima reacție după scandalul cu Gabi Bădălău și Florin Salam: ”Nu suport trompetele astea de oraș”

Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații legat de scandalul cu Gabi Bădălău, cu care o relație sentimentală, și cu artistul Florin Salam. Blondina și-a exprimat propria versiune.
27.04.2022 | 19:12
Bianca Dragusanu prima reactie dupa scandalul cu Gabi Badalau si Florin Salam Nu suport trompetele astea de oras
Bianca Drăgușanu, primele declarații legat de scandalul cu Gabi Bădălău și Florin Salam. Ce a povestit blondina. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta asistentă a lui Dan Capatos a avut o primă reacție după incidentul în care a fost implicată în urmă cu ceva vreme. Vedeta a explicat că nu este genul de femeie care să recurgă la violență, existând o tânără care o acuză de loviri repetate.

Bianca Drăgușanu, primele declarații legat de scandalul cu Gabi Bădălău și Florin Salam. Ce a povestit blondina

Bianca Drăgușanu spune că se exagerează foarte mult și că tânăra care susține că a fost bătută nu are niciun fel de dovadă. Fosta soție a lui Alex Bodi susține că nu a rănit pe absolut nimeni, ci doar a intrat în propria casă pentru că avea cheie.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt o doamnă, dar nu suport trompetele astea de oraș. Eu dacă vreau să fac ceva fac, dar nu este așa cum se spune. Se exagerează. Tot ce mă deranjează pe mine este că o femeie, nu dau nume, vine fără dovezi. Mi se pare așa.

Eu muncesc de o viață pentru numele meu. Eu nu susțin violența, dar dacă mă deranjează ceva, impun respect. Eu m-am dus la mine acasă și am deschis cu cheia ușa casei. Eu nu sunt Batman.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să vorbesc despre povestea asta, le-am dat bună seara și au plecat. Nu eram înarmată. Dacă cineva face vreo acțiune, fac și eu. Eu nu mă duc pe la bărbați prin casă să prestez servicii.

Dacă cineva o să aibă o problemă cu mine și spune că eu sunt autoarea acestui film SF mergem să vedem cine are dreptate”, a povestit blondina în emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu: ”Să fim serioși acum”

Bianca Drăgușanu a punctat încă o dată că nu suportă violența și că tânăra lovită ar fi trebuit să se prezinte la IML, nu să apară pe micile ecrane. Fosta prezentatoare de la Kanal D nu a primit nicio reclamație până în prezent.

„Eu nu lovesc și nu bat. Să fim serioși acum, aia dacă era lovită și bătută și așa mai departe, apărea la televizor după o săptămână? Nu se ducea la IML, nu îmi făcea reclamație, ceva? Stătea așa? Haideți să fim realiști.

ADVERTISEMENT

Dacă se mai continuă așa, zic să mergem să vedem cine minte, iar apoi o să vedeți cine sunt eu și dacă e real ce spune acea tânără care merge acasă la bărbați pe bani. Poate a bătut-o bărbatul că nu a dormit acasă. Cine știe?”, a completat fosta asistentă TV.

ADVERTISEMENT