Life

Bianca Drăgușanu, prima reacție după scandalul în care este implicat Tristan Tate. Nu mai vrea să audă de el

Bianca Drăgușanu a reacționat la scurt timp după de frații Tate, Tristan și Andrew, au fost săltați de la domiciliu fiind acuzați într-un dosar de proxenetism.
13.04.2022 | 08:09
Bianca Dragusanu prima reactie dupa scandalul in care este implicat Tristan Tate Nu mai vrea sa auda de el
Bianca Drăgușanu, confesiune după dosarul fraților Tate. Ce spune legat de fostul iubit, Tristan. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și unul dintre frații de origine britanică au avut o relație sentimentală în urmă cu ani buni, însă acum fosta prezentatoare de la Kanal D spune că nu mai vrea să audă de trecut și implicit, de bărbații din viața sa.

Bianca Drăgușanu, confesiune după dosarul fraților Tate. Ce spune legat de fostul iubit, Tristan

Bianca Drăgușanu nu dorește să fie asociată cu Tristan Tate, omul de afaceri acuzat că a racolat și sechestrat mai multe tinere pentru a le duce mai apoi la prostituție. În aceeași situație este și fratele acestuia, Andrew, cunoscut ca și Cobra.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fosta asistentă a lui Dan Capatos spune că vrea să se concentreze numai pe carieră și pe fiica sa, Sofia, care a venit pe lume în timpul mariajului cu prezentatorul Victor Slav.

„Bianca nu mai vrea să fie asociată cu așa ceva. Trecutul e trecut, s-a detașat complet. Se dezice total de acest nume. A dat uitării tot ce a fost între ei, iar acum își trăiește viața minunată pe care o are.

ADVERTISEMENT

Bianca se concentrează exclusiv pe cariera de succes pe care o are și pe fiica ei superbă pe care o iubește enorm”, a declarat un apropiat de-ai Biancăi Drăgușanu pentru wowbiz.ro.

Vedeta se numără printre fostele iubite ale tânărului de origine britanică, la fel și cântăreața Alexandra Stan. Ambele au fost dezamăgite de poveștile de dragoste în care au fost implicate. Lidia Buble s-ar afla și ea pe lista lui Tristan Tate.

ADVERTISEMENT

Frații Tate, dosar de proxenetism. Cum au ajuns polițiștii la ei

Andrew și Tristan Tate au ajuns în vizorul oamenilor legii după ce o tânăra i-a trimis iubitului locația în care se află, precizând că este sechestrată. Ulterior, acesta a mers la ambasadă, polițiștii din Ilfov fiind anunțați de acest lucru.

În imobilul de pe strada Washington, din orașul Voluntari, a fost găsită Emma Aida Gabbey, în vârstă de 21 ani, cetățean american, dar și o altă tânără româncă. Acum cei doi frați sunt acuzați pentru lipsite de libertate.

ADVERTISEMENT

Cetățenii de origine britanică s-au stabilit în România în urmă cu ceva vreme, după ce ar fi moștenit de la tatăl lor un hotel în Thailanda. Prin intermediul afacerii ar fi strâns o avere importantă care s-ar ridica la nivelul milioanelor de euro.

ADVERTISEMENT