Life

Bianca Drăgușanu, primele imagini după rinoplastie. Cum arată acum fosta asistentă TV

26.03.2021 | 15:58
Bianca Dragusanu primele imagini dupa rinoplastie Cum arata acum fosta asistenta TV
Bianca Drăgușanu, criticată pe rețelele de socializare. Detaliul dintr-o fotografie care a stârnit ironiile internautilor Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a trecut din nou pragul medicului estetician și a apelat, de data aceasta, la o rinoplastie, și le-a arătat deja fanilor cum arată cu noul look. Fosta asistentă TV a mai bifat o intervenție chirurgicală în urmă cu câteva zile și deja s-a întors la activitățile ei zilnice.

Blondina a stat acasă câteva zile după operație, însă acum se simte mai bine și s-a întors în atelierul ei, acolo unde se ocupă de afacerea cu rochii de mireasă. Fosta lui Alex Bodi le-a explicat fanilor că încă nu s-a vindecat complet în urma intervenției.

ADVERTISEMENT

În afară de operația la nas, Bianca Drăgușanu a mai făcut câteva „retușuri” la nivelul feței. Vedeta și-a reonstruit fața prin accentuarea pomeților, a liniei mandibulare și a bărbiei, tehnică numică geometrizarea feței, adaptată în funcție de fiecare pacient în pare, după cum a anunțat diva pe Instagram.

Bianca Drăgușanu, primele imagini după rinoplastie. Cum arată acum fosta asistentă TV

Deși este una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul românesc, Bianca Drăgușanu tot nu este mulțumită pe deplin de înfățișarea ei și apelează tot mai des la operații estetice. De data aceasta, diva și-a făcut o rinoplastie și începe deja să se vindece, pentru că și-a reluat activitățile de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Vedeta a rămas cu un cheag de sânge în jurul unui ochi în urma intervenției și încă nu i s-au vindecat nările, așa că a folosit un filtru pentru postările de pe Instagram.

„Nu mă pot abține. Deci mă obsedează acest cheag cu sânge din ochi. Nu știu ce să-i fac. Mi-a zis că trece în 2-3 săptămâni. Ah, și vocea mea. Vorbesc pe nas. Serios? În fine. Sunt foarte fericită că am început să-mi reiau activitățile. Acum sunt la atelier”, a explicat Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

ADVERTISEMENT
Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu și-a făcut rinoppastie. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Cel care a însoțit-o pe vedetă la clinica unde și-a făcut rinoplastie este Gabi Bădălău, care a insistat ca partenera lui să se opereze în România. Inițial, Bianca Drăgușanu ar fi vrut să-și facă intervenția în Turcia.

Blondina nu-și mai ascunde relația cu Gabi Bădălău și postează adesea mesaje de dragoste cu subînțele pe InstaStory, adresate fostului soț al Claudiei Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-ar fi mutat împreună, iar relația dintre Bianca Drăgușanu și membrii familiei lui Gabi Bădălău ar fi una destul de bună.

ADVERTISEMENT