ADVERTISEMENT
Life

Bianca Drăgușanu, primele imagini după rinoplastie. Cum arată acum fosta asistentă TV

Autor: Andreea Stanaringa | 26.03.2021 | 15:58
Bianca Drăgușanu, primele imagini după rinoplastie. Cum arată acum fosta asistentă TV
Bianca Drăgușanu, criticată pe rețelele de socializare. Detaliul dintr-o fotografie care a stârnit ironiile internautilor Sursa foto: Instagram.com

Bianca Drăgușanu a trecut din nou pragul medicului estetician și a apelat, de data aceasta, la o rinoplastie, și le-a arătat deja fanilor cum arată cu noul look. Fosta asistentă TV a mai bifat o intervenție chirurgicală în urmă cu câteva zile și deja s-a întors la activitățile ei zilnice.

ADVERTISEMENT

Blondina a stat acasă câteva zile după operație, însă acum se simte mai bine și s-a întors în atelierul ei, acolo unde se ocupă de afacerea cu rochii de mireasă. Fosta lui Alex Bodi le-a explicat fanilor că încă nu s-a vindecat complet în urma intervenției.

În afară de operația la nas, Bianca Drăgușanu a mai făcut câteva „retușuri” la nivelul feței. Vedeta și-a reonstruit fața prin accentuarea pomeților, a liniei mandibulare și a bărbiei, tehnică numică geometrizarea feței, adaptată în funcție de fiecare pacient în pare, după cum a anunțat diva pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu, primele imagini după rinoplastie. Cum arată acum fosta asistentă TV

Deși este una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul românesc, Bianca Drăgușanu tot nu este mulțumită pe deplin de înfățișarea ei și apelează tot mai des la operații estetice. De data aceasta, diva și-a făcut o rinoplastie și începe deja să se vindece, pentru că și-a reluat activitățile de zi cu zi.

Vedeta a rămas cu un cheag de sânge în jurul unui ochi în urma intervenției și încă nu i s-au vindecat nările, așa că a folosit un filtru pentru postările de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Nu mă pot abține. Deci mă obsedează acest cheag cu sânge din ochi. Nu știu ce să-i fac. Mi-a zis că trece în 2-3 săptămâni. Ah, și vocea mea. Vorbesc pe nas. Serios? În fine. Sunt foarte fericită că am început să-mi reiau activitățile. Acum sunt la atelier”, a explicat Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu și-a făcut rinoppastie. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Cel care a însoțit-o pe vedetă la clinica unde și-a făcut rinoplastie este Gabi Bădălău, care a insistat ca partenera lui să se opereze în România. Inițial, Bianca Drăgușanu ar fi vrut să-și facă intervenția în Turcia.

ADVERTISEMENT

Blondina nu-și mai ascunde relația cu Gabi Bădălău și postează adesea mesaje de dragoste cu subînțele pe InstaStory, adresate fostului soț al Claudiei Pătrășcanu.

Cei doi s-ar fi mutat împreună, iar relația dintre Bianca Drăgușanu și membrii familiei lui Gabi Bădălău ar fi una destul de bună.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!