Life

Bianca Drăgușanu, propunere din partea Survivor România. Care este motivul pentru care a refuzat

Bianca Drăgușanu a dezvăluit recent că a fost ofertată de producătorii de la Survivor România, însă blondina nu a primit deloc propunerea cu brațele deschise.
27.07.2021 | 08:14
Bianca Dragusanu propunere din partea Survivor Romania Care este motivul pentru care a refuzat
Bianca Drăgușanu, propunere din partea Survivor România. Care este motivul pentru care a refuzat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta asistentă TV a mărturisit motivul real pentru care a refuzat să participe în competiția sportivă de la Kanal D. Vedeta a ținut să menționeze că nu ar renunța niciodată la confortul de acasă.

Blondina susține că nici pentru o sumă uriașă nu ar pleca în junglă, unde să aibă parte de condiții greu de imaginat, precizând că preferă un alt timp de show de televiziune.

ADVERTISEMENT

Totodată, Bianca Drăgușanu a mai punctat faptul că nu iese din casă dacă nu este plătită în emisiunile în care apare pentru că nu face „muncă voluntară”.

Bianca Drăgușanu, concurentă la Survivor România? De ce nu a acceptat

„S-a ajuns într-o etapă când foarte rar se mai dau bani pentru aparițiile TV. Eu nu fac muncă voluntară, nu mai merg nicăieri dacă nu sunt plătită. Am ce face cu timpul meu. 

ADVERTISEMENT

Am fost invitată la Survivor, ca și concurentă. Nici pe 100.000 euro pe zi nu aș merge. Niciun ban nu m-ar face să renunț la confortul meu. Eu am și bani și faimă. De ce să mă chinui să dorm pe jos?

Aș spune da unui show în care să stau în tocuri de 12 centimetri, nu unul în care să urinez prin tufișuri”, a spus Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a fost la Asia Express 2. Motivul pentru care a plecat

Cu toate acestea vă reamintim că fosta prezentatoare TV a fost concurentă în Asia Express, sezonul 2, unde a făcut echipă cu sora sa, Oana. Din păcate, competiția de la Antena 1 s-a încheiat foarte repede pentru ele.

Iubita lui Gabi Bădălău a renunțat la emisiune după numai două săptămâni de la debut, blondina exprimându-și în repetate rânduri dorința de a pleca acasă. A fost înlocuită cu Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani, eliminate cu o  ediție înainte.

ADVERTISEMENT

Decizia Biancăi Drăgușanu de a părăsi competiția ar fi venit după ce a fost criticată de fani, dar și de unii concurenți pentru limbajul vulgar folosit în timpul show-ului. Vedeta a fost taxată și pentru atitudinea adoptată.

„În fiecare zi suntem mai obosiți, mai înfometați, mai murdari. Psihic nu știu dacă o mai duc mult, iar fizic nu mă mai țin picioarele. Vreau să plec, nu mai vreau să demonstrez nimic, vreau doar să ajung acasă sănătoasă și să-mi țin copilul în brațe.

N-am niciun motiv să suport așa ceva, am tot ce vreau acasă. Și plec cu business class înapoi!”, spunea fosta asistentă a lui Dan Capatos după ce a luat decizia de a părăsi Asia Express 2, notează adevarul.ro.

ADVERTISEMENT