Life

Bianca Drăgușanu, reacție furioasă. Blondina s-a despărțit de Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău bifează o două separare. Cei doi îndrăgostiți traversează o perioadă de despărțire, care nu a fost deloc una amiabilă.
18.04.2022 | 18:49
Bianca Dragusanu reactie furioasa Blondina sa despartit de Gabi Badalau
Bianca Drăgușanu a pus punct relației cu Gabi Bădălău. Care a fost motivul vedetei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a avut o reacție furioasă după petrecerea dată de omul de afaceri în compania a patru domnișoare și cinci domni, printre care se numără și cântărețul de muzică de petrecere, Florin Salam.

Bianca Drăgușanu a pus punct relației cu Gabi Bădălău. Care a fost motivul vedetei

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, fosta asistentă a lui Dan Capatos fiind cea care ar fi pus capăt relației amoroase. Se pare că vedeta a mers în apartamentul din Pipera unde avea loc petrecerea și acolo și-a ieșit din fire.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Alex Bodi a făcut scandal imediat ce a intrat în locuință. Potrivit spynews.ro, la momentul respectiv Florin Salam se bucura de petrecerea burlacilor, știindu-se că este pregătit să se însoare cu Roxana Dobre.

Din păcate, momentul a fost distrus de blondină, care a luat o bâtă de baseball și a început să lovească totul în jur, mai ales că nu este prima oară când își iese din fire.

ADVERTISEMENT

„Bianca a fost extrem de furioasă, a ieșit iureș. A intrat pe ușă cu o bâtă de baseball în mână și a lovit în tot ce a prins. Și-au luat-o și Gabi, și Florin, și câteva domnișoare care erau pe acolo și care încercau să fugă care încotro.

Bianca la nervi vede negru în fața ochilor”, au declarat persoanele apropiate Biancăi Drăgușanu legat de scandal, pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, despărțiri pe bandă rulantă

Până la acest moment fosta prezentatoare de la Kanal D nu a făcut nicio declarație despre separarea de Gabi Bădălău. Cei doi și-au spus „adio” și în urmă cu aproximativ două luni, când afaceristul a lăsat un mesaj în online.

„Patru lucruri sunt imposibil de întors: piatra care a fost aruncată, cuvântul, care a fost spus… Momentul care fost ratat și timpul care a trecut”, scria atunci omul de afaceri pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și încă soțul artistei Claudia Pătrășcanu formează un cuplu de la finalul anului 2020, când au fost văzuți prima oară într-o vacanță, la munte.

ADVERTISEMENT