Life

Bianca Drăgușanu, reacție virulentă. Iubita lui Gabi Bădălău s-a dezlănțuit la adresa rivalelor

14.01.2021 | 22:39
Bianca Dragusanu reactie virulenta Iubita lui Gabi Badalau sa dezlantuit la adresa rivalelor
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu s-a dezlănțuit la adresa rivalelor, cu puțin timp înainte de a pleca din vacanța exotică petrecută în Maldive alături de actualul iubit, omul de afaceri Gabi Bădălău. Blondina s-a arătat extrem de deranjată de acuzele care i se aduc. 

Fosta prezentatoare de la Kanal D a simțit nevoia să-și spună punctul de vedere și poate, chiar să puncteze faptul că nu pleacă urechea la cele zvonite la adresa sa, în special legat de veniturile și vacanțele exotice din ultima lună (Dubai și Maldive).

ADVERTISEMENT

Vedeta este genul de persoană care nu lasă lucrurile nerezolvate, dovadă fiind chiar ultima reacție de pe rețelele de socializare. Bianca Drăgușanu a lansat un atac dur la adresa divelor care au bârfit-o de când s-a cuplat cu Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu, mesaj acid la adresa rivalelor. Ce le transmite blondina

„Ai grijă pe scoți pe gură. Cu dragoste, B”, este mesajul scurt și la obiect care apare pe mai multe fotografii postate de Bianca Drăgușanu la secțiunea Stories de la Instagram.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu este posibil să se refere la Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi, cu care în trecut a avut mai multe schimburi replici de dure. La fel de bine poate face referire și la alte dive din showbiz-ul autohton, care se pare că ar fi vorbit-o de rău.

Bianca Drăgușanu, mesaj acid la adresa rivalelor
Bianca Drăgușanu, mesaj acid la adresa rivalelor. La cine se referă? Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

De altfel, fosta asistentă TV poate face trimitere și la soția lui Gabi Bădălău, care în urmă cu numai câteva zile o acuza că se distrează în Maldive pe banii fiului fostului senator Niculae Bădălău.

ADVERTISEMENT

În plus, artista, care se află în proces de divorț cu tatăl băieților său de mai bine de un an, ar fi acuzat-o pe fosta iubită a lui Alex Bodi că a primit o mașină cadou, chiar înainte de Crăciun. Este vorba de un bolid de lux de mii de euro.

„Nu-mi amintesc să te fi interesat nici la ce grădiniță merg și nici ce scoli vor urma pentru că din salariul tău de 2000 RON pe lună poți doar achita vacanțele femeilor de oraș, gențile de la Hermes, Gucci, Dior, Balmain, Chanel, hoteluri de lux, viața de Dubai ca în rai.

ADVERTISEMENT

Raiul tău înseamnă această viață Gabi Bădălău, nu acești copii pentru care astăzi ai refuzat să te prezinți la Protecția Copilului pentru consilierea parentala, tot pentru binele copiilor noștri?”, a scris Claudia Pătrășcanu, soția lui Gabi Bădălău, pe Facebook.

ADVERTISEMENT