Life

Bianca Drăgușanu, reclamată la Protecția Animalelor. Ce i-a făcut câinelui său: ”S-a răsfățat cum această individă nu a fost în viața ei”

Bianca Drăgușanu este foc și pară după ce a fost reclamată la Protecția Animalelor. Fosta asistentă TV a trebuit să ofere explicații legat de câinele sale, pe nume Chanel.
25.05.2022 | 15:24
Bianca Dragusanu reclamata la Protectia Animalelor Ce ia facut cainelui sau Sa rasfatat cum aceasta individa nu a fost in viata ei
Bianca Drăgușanu, revoltată. A fost sunată de Protecția Animalelor legat de câinele său. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedeta se mândrește pe rețelele de socializare cu animalul său de companie, care a fost vopsit recent în culoarea roz. Coada și urechile patrupedului nu mai sunt albe de când a făcut o vizită la salonul de înfrumusețare.

Bianca Drăgușanu, revoltată. A fost sunată de Protecția Animalelor legat de câinele său

Bianca Drăgușanu este revoltată pentru că a fost reclamată la Protecția Animalelor după ce și-a vopsit câinele, un animal pe care-l iubește foarte mult și pe care-l răsfață enorm. Vedeta nu a stat pe gânduri și a povestit întreaga situație.

ADVERTISEMENT

„În timp ce ieșeam de la medicul stomatolog, când eram în Timișoara, am văzut că mă sună un număr «Bună ziua, suntem de la Protecția Animalelor, știți aveți o reclamație». Și eu zic, da, ce fel de reclamație. 

Aveți o reclamație pentru că v-ați vopsit cățelușul alb, i-ați vopsit codița și urechiușele roz. Ce naiba? Adică o neica nimeni în drum, care nu are viață, nu are ce să facă, s-a trezit ea să-mi facă reclamație. 

ADVERTISEMENT

Mie?! Și a trebuit să-i explic doamnei că da, cățelușul meu merge la spa și are parte de tratamente de VIP într-un salon super dotat și super avansat în tehnologie. 

Așadar, a trebuit să stau să-i explic doamnei de la Protecția Animalelor că eu nu mi-am vopsit câinele singură, acasă, cu o vopsea de păr roz. A trebuit să explic, să dau numele salonului unde mi-am vopsit cățelul. 

ADVERTISEMENT

Adică, nu l-am vopsit eu, l-au vopsit la salon cu vopsea organică, specială pentru căței, unde cățelul meu a fost tuns, unde a stat la spa și s-a răsfățat, cum poate această individă nu a fost în viața ei. 

Vă dați seama ce creier, ce om să suni, să spui că Bianca Drăgușanu are cățelul cu codița și urechiușele roz și că Protecția Animalelor trebuie sesizată”, a spus blondina pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu nu vrea să lase lucrurile nerezolvate și vrea neapărat să afle cine este persoana care a reclamat-o. Fosta iubită a lui Gabi Bădălău își dorește să o facă ”celebră” pe cea care i-a dorit răul zilele astea.

ADVERTISEMENT