Bianca Drăgușanu regretă despărțirea de Alex Bodi? Ce spune blondina despre împăcare

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
14/09/2020, 17:18
Bianca Drăgușanu regretă despărțirea de Alex Bodi? Ce spune blondina despre împăcare
Bianca Drăgușanu regretă despărțirea de Alex Bodi? Ce spune blondina despre împăcare. Sursa foto: Instagram.com

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu pot sta prea departe unul de celălalt. După ce au pus punct unei relații de doi ani, foștii soți au luat decizia de a mai da o șansă poveștii lor de dragoste, așa cum a arătat FANATIK. Cuplul a fost văzut împreună luând masa în oraș, blondina precizând că nu știe încotro se va îndrepta totul.

Fosta asistentă TV a mărturisit că regretă enorm ultima despărțire de omul de afaceri din Mediaș și susține că are partea sa de vină. Frumoasa vedetă a dezvăluit că este foarte geloasă, lucru care a contribuit foarte mult la numeroasele separări dintre ea și fostul iubit.

Totodată, fosta soție a prezentatorului Victor Slav a recunoscut că i-a greșit afaceristului musculos și chiar s-a lăsat influențată de anumite persoane din jurul ei. În prezent, Bianca Drăgușanu este mai decisă ca niciodată să închidă gurile tuturor și să-și trăiască povestea de dragoste.

Bianca Drăgușanu, detalii din culisele despărțirii de Alex Bodi. Ce regrete are

Frumoasa blondină și Alex Bodi se pare că s-au împăcat la mai puțin de două săptămâni după ce au decis să meargă pe drumuri separate. Dragostea învinge totul, iar în cazul lor se potrivește de minune, mai ales că despărțirea se anunța a fi una „definitivă”.

Bianca Drăgușanu este conștientă de greșelile pe care le-a făcut în timpul relației cu afaceristul din Mediaș și spune că s-a înșelat în privința fostului partener de viață, motiv pentru care acum este hotărâtă să o ia de la capăt.

„Am o stare foarte bună, am rămas puțin pasivă la ultimele întâmplări din ultima săptămână, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

Mă mai înșel și eu în privința omului, mă mai las influențată de anumiți oameni, îmi pare rău dacă greșesc.

Mai bine greșesc eu, decât să greșească el. Gelozia este un factor permanent la noi. El este mai gelos, și eu sunt, dar eu mă și manifest”, a mărturisit Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV, relatează spynews.ro.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au separat la începutul lunii septembrie, chiar în ziua în care fi împlinit doi ani de relație. Ulterior, au existat zvonuri potrivit cărora blondina ar forma un cuplu cu un milionar turc, însă în prezent, se pare că lucrurile au luat o altă turnură.

Închide ×