Life

Bianca Drăgușanu, despre relația cu Cătălin Botezatu: „Ne-am iubit și ne-am folosit”

Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația cu Cătălin Botezatu. Cei doi au format unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz în urmă cu mai bine de un deceniu.
19.11.2021 | 17:39
Bianca Dragusanu despre relatia cu Catalin Botezatu Neam iubit si neam folosit
Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația cu Cătălin Botezatu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. Blondina și fostul jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities au format un cuplu cu mai bine de zece ani în urmă.

Deși relația lor a fost în atenția presei mondene de la acea vreme, cei doi nu au oferit niciodată mai multe detalii despre motivul despărțirii.

ADVERTISEMENT

Cu toate că nu mai sunt împreună de mult timp, Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au rămas în relații bune.

Bianca Drăgușanu, despre relația cu Cătălin Botezatu

Bianca Drăgușanu a vorbit, în emisiunea lui Mihai Ghiță, despre povestea de dragoste cu Cătălin Botezatu. Blondina știa deja că își dorește să devină un model de succes atunci când a venit în București.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu este cel care a ales-o. Fosta asistentă TV recunoaște că s-au folosit unul pe celălalt din mai multe puncte de vedere, însă a existat iubire între ei.

Bianca Drăgușanu consideră că fiecare avea nevoie de celălalt în viața lui.

„Eu nu am venit cu trenul la București. Eu știam deja ce vreau. Aveam geantă de firmă, aveam mașină scumpă, aveam bijuterii din aur cu firma la vedere și scopul meu a fost să vin să strălucesc.

ADVERTISEMENT

Și prima oprire a fost la Fashion Week, la un casting si Cătălin Botezatu m-a ales. De la prima prezentare am știut să mă impun.

Aș spune că ne-am folosit unul pe celălalt, în toate scopurile posibile. Ne-am iubit și ne-am folosit, dar nu e ca și cum noi nu știam. A fost o chestie nespusă.

ADVERTISEMENT

Cred că Dumnezeu m-a trimis în viața lui pentru că el avea nevoie de mine și eu de el”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii „În oglindă”.

Cătălin Botezatu, despre Bianca Drăgușanu

În urmă cu câteva luni, Cătălin Botezatu a vorbit despre fosta sa iubită în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță.

Creatorul de modă a avut de spus doar lucruri bune despre femeia pe care a iubit-o cu mult timp în urmă. Acesta o susține necondiționat pe Bianca Drăgușanu și o va ajuta de fiecare dată când are nevoie.

„Da, Bianca Drăgușanu este o femeie mișto! Ea așa a fost, ea asta și-a dorit, după ce noi ne-am despărțit și eu am spus tot timpul și îmi asum.

Bianca poate să bată la ușa mea oricând pentru că ușa mea va fi deschisă pentru ea și o voi susține oricând, din toate punctele de vedere”, a declarat acesta la podcastul „Acasă la Măruță”.

ADVERTISEMENT