Life

Bianca Drăgușanu, revoltată din cauza deciziile luate de autorități: “Au pretext să-ți mai fure niște bani”

17.05.2020 | 21:28
Bianca Dragusanu revoltata din cauza deciziile luate de autoritati Au pretext sati mai fure niste bani
Bianca Drăgușanu, revoltată din cauza deciziile luate de autorități
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu este extrem de revoltată din cauza măsurilor pe care le-au luat autoritățile în contextul stopării răspândirii pandemiei de coronavirus.“Au pretext să-ți mai fure niște bani”.

Binca Drăgușanu s-a revoltat. Nu este de acord cu măsurile impuse de autorități

În urmă cu câteva zile, Bianca spunea că nu se plictisește niciodată, chiar și dacă stă acasă. Are atât de multe activități, încât nu știe când trece timpul.

ADVERTISEMENT

“Noi mereu am fost relaxați. E o mare aberație cu acele declarații. Parcă au rezolvat ceva! E o mare abureală. Au pretext să-ți mai fure niște bani cu amenzile lor penibile.

Eu nu mă plictisesc niciodată. Mi-am făcut declarație, am și pe telefon, dar și aici în mașină. Părerea mea e că e stupid să declari, ce să declari?

ADVERTISEMENT

Că m-am dus până la magazin să îmi cumpăr morcovi și pătrunjel? Mâine, poimâine o să mă vedeți în rochie de seară la cumpărături de pătrunjel”, spunea Bianca Drăguşanu pentru Cancan.

Bianca s-a împăcat cu fostul soț

După ce au divorțat la notar, pe 10 martie 2020, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au hotărât să își mai dea o șansă. Bărbatul a făcut primul pas spre împăcare și a fpst dispus să-i îndeplinească Biancăi toate condițiile, numai să accepte împăcarea.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost de acord, dar i-a cerut fostului soț să semneze un contract de confidențialitate,  conform căruia, indiferent de discuții, certuri, sau orice alte divergențe, niciunul nu are voie să vorbească în public despre celălalt.

În plus, potrivit contractului, cel care greșește în relație, în acest sens, va fi nevoit să plătească. Bianca și Alex au stat împreună în perioada de izolare, alături de micuța Sofia, fiica Biancăi și a lui Victor Slav.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi are și el două fetițe, iar cu Sofia se înțelege de minune, având un rol foarte important în viața micuței.

 

ADVERTISEMENT