ADVERTISEMENT
Life

Bianca Drăgușanu sare la Claudia Pătrășcanu: „Când te latră o javră ce faci?”

Bianca Drăgușanu sare la Claudia Pătrășcanu după ce cântăreața a făcut anumite remarci la adresa ei.
Autor: Dan Suta | 01.07.2021 | 11:29
Bianca Drăgușanu sare la Claudia Pătrășcanu: „Când te latră o javră ce faci?”
Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, la cuțite. Foto: Instagram

Conflictul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu a reizbucnit în urma unor declarații făcute de fosta nevastă a lui Gabi Bădălău.

ADVERTISEMENT

De când s-a aflat că Bianca s-a apropiat de Bădălău, Claudia Pătrășcanu a înțepat-o de câteva ori, chiar dacă între cele două nu a existat niciodată vreo legătură.

Se pare că artista nu încape de Bianca Drăgușanu și nu acceptă să îl vadă pe fostul ei soț, pe tatăl copiilor ei, la braț cu Bianca.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu nu se suportă

Claudia a spus despre fosta asistentă a lui Capatos că este ”penta oxid de clei”, iar acest comentariu răutăcios nu a rămas fără replică din partea blondinei.

„Când te latră o javră ce faci??? Te pui în 4 labe la ea? #javrăcu4clase”, este reacția pe care a avut-o Bianca Drăgușanu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Claudia a explicat la un moment dat de ce nu o suportă pe Bianca. Fosta soție a lui Bădălău spune că nu vrea să o vadă pe fosta parteneră a lui Alex Bodi în preajma copiilor ei.

Claudia susține că Bianca este un pericol real pentru minori și nu este un exemplu în viața nimănui.

ADVERTISEMENT

„Nu doresc să dezvolt subiectul despre această femeie. Vreau să înțeleagă odată pentru totdeauna că nu are ce căuta în viața ei, în preajma copiilor mei vreodată. Este un pericol public pentru toți copiii minori.

Nu mă interesează părerea ei despre mine, ea este Penta Oxid de Clei (nu se lipește nimic de ea)”, este comentariul complet făcut de Claudia Pătrășcanu despre Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

Cântăreața și Gabi Bădălău continuă procesul de divorț

Claudia și fostul ei soț continuă să se bată în instanță în urma divorțului. Recent, artista a câștigat o primă bătălie în procesul cu Gabi Bădălău.

Acesta a solicitat expertizarea ei psihologică, dar și a copiilor, iar judecătorul a refuzat solicitarea pentru că a considerat că bruneta nu are de ce să fie expertizată.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează un cuplu de ceva vreme. Aceasta a fost cu el în urmă cu câteva luni în Dubai. Acolo s-au apropiat cel mai mult.

Înainte de Bădălău, Bianca a avut o relație cu năbădăi cu Alex Bodi. Și fostul ei soț s-a recuplat după despărțirea de ea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!