Life

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, din nou în scandal. De la ce a pornit totul: ”Coșmarul vieții unei frustrate”

Sfârșitul de an aduce un nou scandal în lumea mondenă. Protagonistele sunt Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, cele două dive care cândva erau prietene la caratamă. Iată de la ce a pornit totul.
27.12.2021 | 21:37
Bianca Dragusanu si Iulia Salagean din nou in scandal De la ce a pornit totul Cosmarul vietii unei frustrate
Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, la cuțite. Sursă foto: Instagram. Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Când se credea că scandalul dintre cele două foste partenere ale lui Alex Bodi a ajuns la final, un alt gest făcut de Bianca Drăgușanu, spune adversa sa, a dat startul unui nou val de acuzații.

Iulia Sălăgean, acuzații dure la adresa Biancăi Drăgușanu

Cândva prietene, acum rivale, din cauza conturilor de Instagram, asta spune mama fetiței afaceristului. Recent, Iulia Sălăgean a acuzat-o public pe Bianca Drăgușanu pentru faptul că nu-și mai poate accesa contul de Instagram. Make-up artistul spune că, la îndemnul vedetei, contul ei a fost închis, din nou.

ADVERTISEMENT

Motiv pentru care, enervată la culme pentru situația neplăcută prin care trece, Iulia Sălăgean a aruncat cu replici dure la adresa celei alături de care cândva își petrecea vacanțele și sărbătorile.

Pe lângă vorbele deloc plăcute, Iulia Sălăgean a ținut să menționeze că are și dovezi pentru acuzațiile pe care i le aduce Biancăi Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

”Sunt coșmarul unei frustrate”

”Țin să vă anunț că din nou contul meu a fost dezactivat din cauză că sunt coșmarul vieții unei frustrate care se dă mare divă pe lux și opulență, dar nu mai poate ea de contul meu.

E greu tare să trăiești cu lipsă de iubire de sine și de încredere în tine. Această persoană este nimeni alta decât Bianca Drăgușanu. Crăciunul este atât de minunat pentru mine și fetița mea și în niciun caz nu mi l-ai stricat, păcat că tu te ocupi cu astfel de mizerii. Asta denotă că și tu ești la fel, o mizerie. Unde mai faci că am și dovada la cererea ei de a închide niște conturi de Instagram.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea, eu îți doresc multă lumină în suflet și inimă. Dumnezeu să te ierte!”, a fost mesajul publicat de Iulia Sălăgeam în mediul online, conform Wowbiz. 

Reacția vehementă a Biancăi Drăgușanu

În replică, la scurt timp după ce fosta prietenă i-a aruncat săgeți în public, Bianca Drăgușanu nu s-a abținut nici ea.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mărtutisit că avocatul ei se ocupă ca disputa pe care o duce de luni bune cu Iulia Sălăgean să se mute la tribunal, dorindu-și ca cea din urmă să îi plătească un prejudiciu de imagine destul de mare.

Însă replicile sale au continuat cu o serie de dezvăluiri referitoare la meseria Iuliei Sălăgean. Actuala iubită a lui Gabi Bădălău spune că cea alături de care a făcut echipă după ce Alex Bodi le-a lăsat și s-a combinat cu Daria Radionova nu ar avea o meserie tocmai cinstită.

”Nu este vedetă, este prostituată”

”Din ce știu eu, domnișoara este prostituată, și nu o spun eu, o spun cei de la DIICOT. În cazul de față, pentru prejudiciul de imagine pe care mi l-a adus în ultimul an, ea va trebui să muncească, să presteze mai mult, pentru că va primi și o citație acasă.

M-a denigrat, s-a folosit de imaginea mea pentru a apărea în presă. Ea nu este vedetă, nu înțeleg motivul pentru care ea apare și vorbește continuu despre mine în presă și în online, în condițiile în care eu nu discut cu ea. 

Va trebui să îmi plătească niște daune pentru prejudiciul de imagine adus. Din ceea ce știu eu, domnișoara are un dosar în care se demonstrează că practica prostituția, iar anul asta va trebui sa lucreze mai mult, pentru că îi voi cere daune, așa cum am explicat.

Nu știu cum a ajuns ea vedetă în presă, ca ea nu știe să facă ceva, nu are o meserie stabilă. Și va trebui sa practice meseria ei de bază mai intens pentru ce va avea de plată”, a fost și replica venită din partea Biancăi Drăgușanu, informează Click. 

 

ADVERTISEMENT