Life

Bianca Drăgușanu se pregătește pentru o nouă operație estetică. Ce vrea să-și facă vedeta

27.05.2020 | 22:22
Bianca Dragusanu se pregateste pentru o noua operatie estetica Ce vrea sasi faca vedeta
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu este cunoscută pentru operațiile estetice la care a apelat de-a lungul anilor, recent dezvăluind că se pregătește pentru o nouă intervenție, de data aceasta la nivelul feței. Frumoasa blondină promite că rezultatul va fi unul extraordinar.

Blondina își face implant de sprâncene. Care este motivul

Fosta iubită a omului de afaceri Alex Bodi a uimit recent cu noul său posterior, mărturisind că și-a făcut implant fesier pentru care a scos din buzunar suma de 5.000 de euro, dar Bianca Drăgușanu nu se oprește aici.

ADVERTISEMENT

Frumoasa vedetă vrea să-și facă implant de sprâncene despre care s-a informat deja fiind foarte curioasă care va fi rezultatul final, mai ales că medicul îi va rade o mică porțiune de păr.

„Ce credeți? Îmi fac implant de sprâncene astăzi. Sunt ceva ieșit din comun. Îmi fac implant de sprâncene, iar doctorul mi-a spus: «Pregătește-te, Bianca, o să-ți rad o mică porțiune din părul tău, dar îți va crește urgent și vei avea cele mai șmechere sprâncene ever»”, a dezvăluit vedeta, pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu, nemulțumită de sprâncenele sale

Blondina a anunțat într-un InstaStory că este pregătită să-și facă implant de sprâncene pentru că s-a săturat să le deseneze în fiecare zi, acesta fiind motivul pentru care apelează la această operație estetică.

Bianca Drăgușanu le-a promit fanilor din mediul online că-i va ține la curent cu schimbarea la care apelează zilele acestea, diferența fiind cu siguranță una uriașă.

ADVERTISEMENT

„Sunt tare curioasă ce înseamnă această procedură, dar cum aflu detalii despre ea vă țin la curent.

Așa arată sprâncenele mele acum… le cam desenez în fiecare zi, nu prea sunt mulțumită”, a mai spus frumoasa vedetă pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a prezentatorului Victor Slav a intervenit de-a lungul timpului la nivelul mai multor zone ale corpului, având implanturi mamare, rinoplastie, semi-lifting facial, mărire de buze și altele.

ADVERTISEMENT