Life

Bianca Drăgușanu se pregătește să rupă relația cu Alex Bodi? ”Sofia merită o mamă fericită”

01.10.2020 | 21:52
Bianca Dragusanu se pregateste sa rupa relatia cu Alex Bodi Sofia merita o mama fericita
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a ajuns în urmă cu puțin timp în atenția publică din cauza violenței domestice la care a fost supusă din partea lui Alex Bodi. Ultima altercație s-a terminat destul de rău pentru blondină care are fața desfigurată și abia se ține pe picioare.

Fosta asistentă TV nu a făcut nicio declarație pe marginea subiectului, însă a lăsat de înțeles că se pregătește să pună capăt legăturii amoroase cu năbădăi dintre ea și omul de afaceri. Vedeta este dispusă să scoate toate armele la înaintare și să povestească traumele prin care a trecut.

ADVERTISEMENT

Blondina vrea să le arate fanilor săi cum arată o femeie și o mamă iubită. Bianca Drăgușanu susține că fiica sa și a lui Victor Slav merită o mamă fericită și împlinită pe toate planurile, mai ales legat de viața amoroasă care nu a fost prea roz în ultima vreme.

Bianca Drăgușanu rupe legătura cu Alex Bodi pentru fericirea fiicei sale?

Dragii mei, azi o să îmi dau toate măștile jos și o să vă povestesc o dramă, o dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că stați cu ochii pe mine pentru că urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare și să dau toți ochelarii jos, pentru a vedea despre ce e vorba, real, în viața mea.

ADVERTISEMENT

Eu sunt un om foarte asumat, un om care depășește orice situație cu brio, o să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată”, spune vedeta pe InstaStory în timp ce se află în mașină cu fetița sa, Sofia.

Bianca Drăgușanu se gândește să dea cărțile pe față și să scoată la iveală toate scandalurile în care a fost implicată din cauza lui Alex Bodi, cel care i-a fost soț și iubit aproximativ doi ani.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare TV a mărturisit că relația cu musculosul este un capitol încheiat încă de la mijlocul lunii septembrie, dar cu toate acestea cei doi au fost văzuți împreună la numeroase evenimente, inclusiv la ziua de naștere a micuței Sofia.

Filmările de la Instagram sunt postate în urmă cu aproximativ 20 de ore, înainte de bătaia cruntă de care a avut parte blondina. Bianca Drăgușanu apare îmbrăcată cu un costum albastru și o bustieră albă care îi lasă la vedere decolteul generos, lucru care s-ar putea să nu fi fost pe placul iubitului ei.

ADVERTISEMENT

La fel de bine imaginile pot fi realizate chiar după incidentul neplăcut, vedeta ascunzându-și fața tumefiată în spatele măștii de protecție și a ochelarilor masivi.

Un detaliu pe care unii l-au trecut neobservat este persoana taguită de Bianca, o anume Alina Cocoș care este foarte posibil să fie asistentă având în vedere că a studiat la o școală de profil.

„Povestea pe care vreau să v-o spun este un capitol final ce conține mijlocul lunii septembrie. Cel mai important factor din viața mea este Sofia care merită să aibă o mamă fericită, frumoasă și activă.

Așadar, am de gând să vă dezvălui o poveste foarte interesantă, foarte adevărată care are un pic de iz de dramă. Stați aproape”, a mai spus iubita lui Alex Bodi în mediul online.

ADVERTISEMENT