Bianca Drăguşanu se RĂZBOIEŞTE pe facebook

Bianca Drăguşanu răspunde dur acuzaţiilor Iuliei Albu, care a acuzat-o pe fosta doamnă Slav că, la pregătirea ei profesională, nu şi-ar putea permite hainele şi accesoriile de lux pe care le...
06.09.2014 | 08:00
Bianca Dragusanu se RAZBOIESTE pe facebook

Bianca Drăguşanu răspunde dur acuzaţiilor Iuliei Albu, care a acuzat-o pe fosta doamnă Slav că, la pregătirea ei profesională, nu şi-ar putea permite hainele şi accesoriile de lux pe care le etalează la diverse evenimente mondene.

Bianca Drăguşanu a fost criticată, acum câteva zile, de Iulia Albu pentru ţinuta pe care a purtat-o la un eveniment caritabil. “Avem acea pereche de blugi rupţi care se vrea casual şi acea cămaşă la fel! Gene false, lipite… Fetele astea de oraş îşi atârnă tot ce au acasă când merg la un eveniment. Cum a câştigat bani pentru acea geantă? Şi eu mi-o permit, dar eu muncesc!”, a spus Iulia Albu despre Bianca Drăguşanu, la Kanal D, oferindu-i chiar titlul de cel mai urât îmbrăcată vedetă. Designerul a mai spus că Bianca nu şi-ar permite niciodată să cumpere hainele pe care le poartă, cu pregătirea pe care o are.

Bianca i-a răspuns designerului că ea munceşte de când era mică şi că a câştigat destul de mulţi bani în proiectele TV la care a luat parte, încât să îşi permită să cheltuiască cât e nevoie pentru poşete şi haine de lux. “Eu muncesc de când eram copil. Am avut şi am proiecte te tv la care Iulia Albu nici măcar nu poate visa: “Burlăciţa”, “Dansez pentru tine”, “Poftiti pe la noi”, “Bingo Kanal D”, “Splash!” etc. Am o afacere cu haine şi câteva contracte de imagine destul de consistente.Tocmai de aceea eu îmi permit căţelul meu, casa mea, maşina mea. Sunt independenă financiar şi DA, ştiu că deranjează faptul că stau cu tine pe aceeaşi canapea, în aceeaşi emisiune, vorbind despre acelaşi subiect,eu fiind plătită triplu faţă de tine”, a scris Bianca Drăguşanu, pe contul de Facebook.

iulia albu bianca dragusanu

Blonda a mai mărturisit că ea nu poartă niciodată gene false şi îi spune Iuliei că se nu se aştepta la un comportament atât de agresiv din partea ei, având în vedere “studiile înalte”, spune Bianca, pe care le are designerul. “Mai mult decat atât, tot atunci am aratat că nu am extensii, m-am şi demachiat, vizibil fiind faptul că nu am gene lipite. Sincer, la pregătirea ta cu care te tot lauzi mereu, mă aşteptam să te prezinţi cu mai multă decenţă, exact ca şi mine la evenimentul caritabil unde tu NU ai fost invitată. Dar când tu prestezi la TV cu belciug în nas, nu pot avea pretenţii ca studiile tale sa iasă în evidenţă decât prin frustrare, răutate şi invidie!”, a mai scris Bianca,

Bianca Drăguşanu a glumit şi pe seama cercelului din nas pe care Iulia Albu l-a purtat la cea mai recentă apariţie TV a ei. “Aloooo?? Circul Globus?? S-a găsit maimuţa cu studii înalte şi belciug în nas!”, a mai scris Bianca, pe Facebook, unde a publicat şi două poze alăturate. Un cu Iulia şi una cu o maimuţă rujată.

sursa: spynews.ro