Life

Bianca Drăgușanu, show total în Santorini! Diva, mai senzuală ca niciodată, într-un costum de baie minuscul! Video

Bianca Drăgușanu, așa cum a mărturisit acum câteva zile, în exclusivitate pentru FANATIK, și-a dorit o vacanță în Santorini, iar acum se distrează de minune, în cele mai mici costume de baie cu putință, în romantica insuliță grecească.
01.08.2021 | 19:12
Bianca Dragusanu show total in Santorini Diva mai senzuala ca niciodata intrun costum de baie minuscul Video
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu, alături de, cel mai probabil, bărbatul cu care se va căsători, adică Gabi Bădălău, trăiește momente de vis în Santorini, loc în care poartă cele mai mici costume de baie din garderoba sa.

Bianca Drăgușanu, exces de senzualitate în Santorini

În ciuda criticilor cu privire la numărul de operații estetice suportate, Bianca Drăgușanu este, cu siguranță, o femeie imposibil de ignorat atunci când apare în public.

ADVERTISEMENT

Iar dacă apariția ei în public este făcută într-un costum de baie minuscul, lucrurile se pot înfierbânta rapid, formele divei fiind – și cu ajutorul medicilor esteticieni – perfecte, motiv de invidie cruntă pentru multe femei.

Iar din Santorini, insula la care visa pentru romantismul pe care îl degajă atmosfera de acolo, Bianca Drăgușanu pare decisă să îi înfierbânte pe toți urmăroiorii ei, ea postând pe conturile de socializare imagini explicite cu momentele de relaxare trăite acolo.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu, show la piscină

Odată ajunsă în Santorini însă, fără să își prezinte companionul, Bianca Drăgușanu le-a arătat celor care o urmăresc pe conturile ei de socializare luxul în care se relaxează.

Purtând un costum de baie care poate fi ascuns în pumnișorul unui copil, Bianca Drăgușanu a sărit în piscina stabilimentul de lux în care este cazată și, cu mișcări cam stângace de înot, și-a expus corpul în toate splendoarea lui.

ADVERTISEMENT

Costumul de baie, unul roz evident, mult prea mic pentru a-i ascunde formele, i-a făcut însă pe urmăritorii Biancăi Drăgușanu să înroșească butoanele de like de pe conturile de socializare ale vedetei.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, relație controversată

Chiar dacă nu l-a prezentat pe Gabi Bădălău în imaginile postate pe conturile ei de socialziare, Bianca Drăgușanu a vorbit cu FANATIK despre dorința ei de a petrece o vacanță romantică, lucru care, pare-se, se petrece chiar acum.

ADVERTISEMENT

”Vreau să mergem în Santorini, mi se pare mult mai romantic. Știu, acum e la modă Mikonos, dar acolo e pe distracție, pe bubuială, noi vrem ceva liniștit, să ne bucurăm de relaxare”, a spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru FANATIK.

Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu a posta și imagini de la un restaurant, îmbrăcată decent, în care a explicat ce simte în acel moment, cuvântul ”dragoste” și ”fericire” fiind folosite în exces de vedetă, semn că, din nou, relația pe care o are cu Gabi Bădălău s-a așezat așa cum își dorește ea.

Iar asta în ciuda zvonurilor cu privire la o posibilă nouă despărțire dintre ea și Gabi Bădălău, bărbatul căruia i-a declarat prima oară iubirea, public, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT