Life

Bianca Drăgușanu și-a asumat relația cu Gabi Bădălău. Cum s-au afișat îndrăgostiții

09.03.2021 | 10:33
Bianca Dragusanu sia asumat relatia cu Gabi Badalau Cum sau afisat indragostitii
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și-a asumat în cele din urmă povestea de dragoste cu omul de afaceri Gabi Bădălău. Cei doi îndrăgostiți nu se mai ascund și deja s-au afișat împreună la un eveniment important din viața frumoasei blondine.

Fostul soț al artistei Claudia Pătrășcanu nu a lipsit de la ziua de naștere a fostei prezentatoare TV, care a avut loc sâmbătă, pe 6 martie. Vedeta și afaceristul au stat unul lângă celălalt și chiar s-au fotografiat împreună într-un decor frumos cu baloane.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă TV pare foarte liniștită și fericită în brațele lui Gabi Bădălău, deși în urmă cu ceva timp spunea că nu este nimic între ei, ci doar o simplă prietenie. Iată că Bianca Drăgușanu este mult mai sigură pe relație și dornică să spună tot ce simte.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu se mai ascund. Cum au apărut împreună

Bianca Drăgușanu a apărut oficial în compania lui Gabi Bădălău, alături de care a petrecut când a împlinit frumoasa vârstă de 39 de ani, dar și de 8 Martie. Îndrăgostiții au avut parte de o cină romantică, în apartamentul în care locuiește blondina.

ADVERTISEMENT

Surpriza pregătită de partenerul ei de viață a dat-o pe spate pe frumoasa vedetă, care a împărtășit aceste momente cu fanii de pe rețelele de socializare. Fosta soție a lui Alex Bodi e mai decisă ca oricând să lase în spate trecutul și să se lase dusă de val.

Fosta asistentă a lui Dan Capatos este în culmea fericirii de când s-a îndrăgostit de Gabi Bădălău și nu exclude posibilitatea de a ajunge pentru a treia oară la altar, singurul impediment fiind faptul că băiatul fostului senator Niculae Bădălău încă nu a divorțat de Claudia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT

„A doua căsătorie fuse și se duse! Bărbații din viața mea m-au iubit exagerat și au dat în alte extreme. După unii mi-a părut rău, și acum îmi pare. Dar nu mă mai întorc. Sunt ca un căluț sălbatic, în momentul în care mă va îmblânzi bărbatul voi fi a lui. 

Îmi doresc o familie, liniște, tânjesc după Crăciunul cu familia, cu copiii, la masă. Pot fi potolită prin iubire. Eu tânjesc după un echilibru. Bărbatul din viața mea trebuie să-mi pună lumea la picioare, să mă facă să mă simt ca o prințesă, să existe respect, loialitate și fidelitate.

ADVERTISEMENT

Pentru viitorul meu soț centrul universului lui voi fi eu! Acum viața mea este în roz, e frumoasă, e cum mi-am dorit-o și cum o merit. În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele din toate punctele de vedere.

Mi se întâmplă exact ce-mi doresc, sunt fericită. Există cineva în viața mea care mă face fericită. Sunt împlinită din toate punctele de vedere. Viața mea merge în direcția în care trebuia să meargă de mult”, spunea recent Bianca Drăgușanu în emisiunea Teo Show de la Kanal D.

ADVERTISEMENT