Life

Bianca Drăgușanu și-a etalat posteriorul proaspăt operat, după împăcarea cu Alex Bodi – VIDEO

22.06.2020 | 12:24
Bianca Dragusanu sia etalat posteriorul proaspat operat dupa impacarea cu Alex Bodi  VIDEO
Bianca Drăgușanu și-a etalat fundul bombat în club
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Alex Bodi, după repetate despărțiri și împăcări, inclusiv după divorțul răsunător. Vedeta TV a avut parte de o noapte memorabilă în club, unde a petrecut cu afaceristul până în zorii zilei.

Fosta prezentatoare TV a îmbrăcat, pentru această ocazie, o rochie transparentă, cu vedere la posteriorul operat recent.

ADVERTISEMENT

Bianca se fălește cu partea dorsală după modelul Kim Kardashian, varianta Barbie.

Drăgușanu, în club cu Alex Bodi

Bianca s-a distrat, în weekend, cu iubitul ei într-un club de fițe din Capitală. Vedeta TV a postat pe Instagram mai multe imagini de la aniversarea unei prietene.

Petrecerea a fost marcată de multe șampanii scumpe, ospătarii aducând râuri de băutură fină la masă.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Shining like always 👑 #shine #shinny #divadress #partydress #nightout #party #love #dance #smile #fun #summervibes #forever #summer #diva #inthehouse #mydresses @biancadragusanufashion

A post shared by Bianca Dragusanu 🌟 (@biancadragusanu18) on

Bianca Drăgușanu, înainte de intervenția medicului estetician

Bianca Drăgușanu nu putea trece neremarcată, motiv pentru care a îmbrăcat o creație proprie, o rochie cu vedere la posteriorul proaspăt operat. Blonda și-a tunat partea dorsală, afișând un trup sculptat după ultima fiță de la Hollywood.

Vedeta TV a scos din buzunar 5000 de euro. Diferențele sunt uriașe, dacă ne uităm la pozele din trecut în care blonda își prezenta mândră fizicul.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Luxury woman wear 👑♠️ Black leather jaket #premiumquality #fashionbabe #luxurywomanwear #autumnoutfit #bestquality🔝💯 #trendalert #luxuryleather #perfectjaket #diva #black #divaoutfits #blackleatherjacket #luxuryjaket #luxuriouslifestyle 👉Shop here now @ccmboutique

A post shared by Bianca Dragusanu 🌟 (@biancadragusanu18) on

Divorț la o lună și jumătate de la căsătorie

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut un mariaj scurt. Ei au divorțat la scurt timp după ce s-au căsătorit, însă au rămas împreună în tot acest timp. Testul pandemiei i-a făcut să se despartă definitiv, deși păreau fericiți împreună.

După acest episod, Alex Bodi s-a întors la Daria Radionova, femeia cu care a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu de nenumărate ori. La doar câteva săptămâni după acest episod, afaceristul s-a întors la blondă, dar nu cu mâna goală, ci cu un cadou de zile mari.

ADVERTISEMENT

Fanatik a dezvăluit că Alex Bodi i-a oferit în dar blondei un ceas Rolex în valoare de 30.000 de euro, dar și o noapte de vis pe litoral.

Bianca Drăgușanu s-a fălit pe internet cu bijuteria. Mai mult, ea s-a afișat la TV, în emisiunea ”Vorbește Lumea”, de la Pro TV, cu Rolexul primit cadou.

ADVERTISEMENT