Life

Bianca Drăgușanu și-a făcut un nou iubit de sărbători? Imaginile care spun totul

26.12.2020 | 08:15
Bianca Dragusanu sia facut un nou iubit de sarbatori Imaginile care spun totul
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și-a făcut un nou iubit de sărbători. Focoasa blondidă apare în imagini care îl vor cutremura pe Alex Bodi, cu zâmbetul pe buze în brațele unui bărbat misterios.

Fosta asistentă TV a distribuit un filmuleț în care dansează cu un partener căruia nu i se vede chipul, iar toate acestea după mai multe mesaje în care a lăsat de înteles că a apărut o nouă iubire în viața ei.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Alex Bodi a petrecut Crăciunul alături de un grup de prieteni și imaginile distribuite demonstrează că a avut parte de distractie și voie bună, dar și că unul dintre oamenii prezenți în grupul respectiv îi era mai apropiat decât restul.

Partener nou pentru Bianca Drăgușanu de sărbători

Bianca Drăgușanu dansează în brațele unui bărbat misterios. Vedeta a pretecut cu muzică și disctractie de Crăciun, într-un grup format din trei cupluri. Se poate observa că buna dispoziție e la ordinea zilei.

ADVERTISEMENT

 

@biancadragusanu8#merrychristmas #funny #mybestfriendforever #love #happy #snow #dance #funnymoments

♬ original sound – bianca.dragusanu1

Imaginile care îl vor pune pe gânduri pe Alex Bodi au fost distribuite chiar de fosta lui soție atât pe contul de Instagram, cât și pe Tiktok.

În zilele trecute, blondina a postat mesaje în care îi urează „bună dimineața” unui iubit a cărui identitate nu a fost făcută publică, dar despre care știm acum că nu este fostul partener de viață.

ADVERTISEMENT

Nici omul de afaceri care i-a fost soț blondinei nu o duce prea rău de sărbători. Acesta a fost eliberat din închisoare pe data de 18 decembrie și plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Actuala iubită a acestuia, rusoaica Daria Radionova, s-a întors în România cu această ocazie și va petrece sărbătorile alături de partenerul ei, la domiciliul acestuia din Tunari. Cei doi au prezentat mai multe fotografii în care apar împreună.

ADVERTISEMENT

Afaceristul se poate considera un bărbat norocos, avându-le alături și pe fetele sale. De la ieșirea din închisoare, Alex Bodi a distribuit mai multe imagini din căminul propriu, atât cu decorațiunile de Crăciun, dar și în compania Dariei și a uneia dintre copilele sale.

ADVERTISEMENT