Life

Bianca Drăgușanu și-a schimbat look-ul. Diva i-a impresionat pe fanii ei, din nou!

28.10.2020 | 11:36
Bianca Dragusanu sia schimbat lookul Diva ia impresionat pe fanii ei din nou
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu e din nou pe val și nu încetează să surprindă! Fosta prezentatoare de televiziune și-a schimbat look-ul și le-a prezentat fanilor ei o imagine cu noua ei înfățișare.

Vedeta s-a întors la culoarea șatenă a părului, revenind la imaginea cu care s-a lansat în showbiz în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Iubita afaceristului Alex Bodi a scris că este îndrăgostită de noua ei culoare și a dorit să le împărtășească această bucurie și urmăritorilor de pe Instagram.

Bianca Drăgușanu, înapoi la șaten

Imaginea postată de diva de Dorobanți a strâns peste 11.000 de aprecieri, semn că oamenii sunt foarte încântați de alegerea făcută, însă nimeni nu a putut comenta la poză căci Bianca a dezactivat comentariile după ce au apărut în presă imaginile cu ea vânătă la ochi, fanii scriindu-i în repetate rânduri să îl lase pe Alex dacă o agresează des.

ADVERTISEMENT

Recent, Bianca a început un nou conflict în spațiul virtual, de data aceasta cu cântăreața Carmen de la Sălciua.

bianca drăgușanu
Așa arată acum Bianca Drăgușanu. Foto: Instagram

Răfuială cu Carmen de la Sălciua

Totul a pornit de la o fotografie în care Carmen a apărut alături de Alexandra Bodi, o tânără cu extrem de mulți urmăritori pe rețeaua TikTok, care a ajuns la inimile internauților prin videoclipurile în care cântă și dansează, sfidând sărăcia pe care nu o ascunde.

ADVERTISEMENT

În conflictul dintre artistă și Bianca a intervenit recent și Alex Bodi, care a lansat un atac dur la adresa lui Carmen: „Să pună ele mână de la mână, să se alieze cu Carmen de sub salcie și să trimită niște pachete și să ajute familia aia! Să se unească și să facă și ei cauze nobile fără să bată clopotele”.

„Am văzut-o pe TikTok, mi s-a parut amuzantă. Eu am apreciat-o pe Bianca la un moment dat, e o femeie frumoasă. Dar nu știu de ce, ce ai cu mine, cu ce te-am deranjat?”, a fost reacția cântăreței după ce a văzut comentariile răutăcioase ale fostei asistente tv.

ADVERTISEMENT