Life

Bianca Drăgușanu și-a scos la vânzare mașinile. Ce sume cere pentru bolizii de lux

28.01.2021 | 16:35
Bianca Dragusanu sia scos la vanzare masinile Ce sume cere pentru bolizii de lux
Bianca Drăgușanu și-a scos la vânzare mașinile. Ce sume cere pentru bolizii de lux. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a luat o decizie neașteptată în legătură cu mașinile de lux pe care le deține în parcare. Blondina și-a scos la vânzare bolizii de lux, la doar o lună după ce și-a achiziționat un autoturism nou-nouț. 

În urmă cu o lună, înainte de Crăciun, fosta prezentatoare de televiziune își făcea cadou un Rolls Royce în valoare de aproximativ 300.000 de euro. Autoturismul de culoare albă este îmbrăcat în interior în piele camel, vedeta fiind foarte mândră de noua achiziție.

ADVERTISEMENT

„Mi-am făcut cadou o mașină în luna decembrie, așa, ca de Crăciun. Muncesc mult și merit să mă răsfăț. Sunt muncitoare și mă dedic în totalitate proiectelor în care mă implic”, spunea Bianca Drăgușanu despre mașina de lux.

Bianca Drăgușanu renunță la mașinile sale. Cu ce preț pot fi achiziționate

Bianca Drăgușanu  și-a schimbat gusturile și este hotărâtă să vândă bolizii de lux, dovadă că le-a postat pe rețelele de socializare, acolo unde a pus prețurile, dar și numărul de telefon pe care-l pot apela cei interesați să cumpere mașinile sale.

ADVERTISEMENT

„Moda mea”, a scris fosta iubită a lui Alex Bodi în dreptul imaginilor cu mașinile de lux pe care le-a scos la vânzare pe nepusă masă, tocmai când spunea că o duce foarte bine la capitolul financiar și nu are nevoie de susținerea unui bărbat potent.

Bianca Drăgușanu și-a scos la vânzare cele două mașini
Bianca Drăgușanu și-a scos la vânzare cele două mașini. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Blondina cere pe Bentley-ul Continental 80.000 de euro, în timp ce Mercedes-ul GLE 400 AMG Coupé a fost scos la vânzare pentru suma de 110.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil Bianca Drăgușanu a decis să renunțe la autoturismele sale pentru că avea prea multe sau pentru că vrea să investească banii în afacerile sale.

Fosta asistentă a lui Dan Capatos se așteaptă să încaseze pe cele două mașini de lux aproximativ 200.000 de euro, o sumă deloc mică.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, vedeta a mărturisit în urmă cu puțin timp că afacerile îi merg foarte bine, blondina având un magazin cu rochii de mireasă, dar și un site pe care vinde blănuri de lux.

ADVERTISEMENT