Life

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, “criză” de țipete în mașină. Acum chiar nu se mai ascund

12.10.2020 | 15:07
Bianca Dragusanu si Alex Bodi criza de tipete in masina Acum chiar nu se mai ascund
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au cu siguranță o relație nonconformistă. Cei doi s-au filmat într-o “criză” de țipete, spre uimirea celor din public.

De curând, ei le-au arătat tuturor și cum arată câteva momente din cotidianul lor. A fost vorba despre un episod total neașteptat, la care și fanii au putut să asiste.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare a făcut public un filmuleț în mediul online prin care și-a uimit urmăritorii. Asta deoarece în acele clipe blondina și Alex Bodi țipau unul la altul, cât se aflau în mașină.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu se mai ascund și au avut o criză de țipete în mașină

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au marcat tot soiul de momente în relația lor amoroasă. În această dimineață afacerisul și blodina s-au aflat în autoturismul condus de către bărbat și au reușit să dea startul unor noi controverse.

ADVERTISEMENT

Cei doi au marcat o împăcare la scurt timp după ce au existat imagini care i-au adus mai puțină cinste fostei prezentatoare și în care apărea vizibil afectată fizic. Toate aceste incidente mai puțin plăcute par să fi fost date în prezent uitării. Ba chiar Bianca și Alex Bodi au glumit pe seama certurilor pe care le-au tot întâmpinat.

Legătura lor de iubire pare să fie în momentul de față mai puternică ca oricând, chiar dacă cu doar o săptămână în urmă aceștia păreau gata să își spună iarăși adio. Bianca și Alex Bodi nu par că se mai ascund după respectivul incident cu tente violente și acest detaliu e vizibil și din noile lor postări, de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

În cea mai nouă astfel de serie de filmulețe și imagini, Bianca le-a arătat tuturor că ea și omul de afaceri musculos glumesc acum pe baza certurilor și se distreză împreună. În postarea publicată și pe Snapchat, fosta prezentatoare și Alex Bodi au țipat unul la altul cât erau în mașină și tocmai se pregăteau să coboare din autoturism.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, "criză" de țipete în mașină. Acum chiar nu se mai ascund
Bianca și Alex Bodi au mimat o criză de țipete în mașină, în fața camerei de filmat

A fost vorba despre un filmuleț menit să destindă atmosfera, deși mulți cu siguranță au tresărit când i-au observat cum se comportă. Mai mult, postarea de pe InstaStory s-a dorit a fi una în spirit de glumă și care să mai destindă atmosfera după ce ei au devenit protagoniștii ultimului scandal și au avut toată atenția îndreptată asupra modului în care se comportă.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a prefăcut că se află într-o criză de urlete atunci când i-au fost adresate cuvintele “Vrea atenție”, la care i s-a răspuns cu un “Nu” din partea lui Alex Bodi. Mai apoi, Bianca s-a năpustit chiar asupra afaceristului, însă acesta nu s-a putut abține și a afișat un zâmbet foarte larg.

ADVERTISEMENT