Life

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou împreună? Blondina l-a iertat pentru bătaia de zilele trecute

05.10.2020 | 07:33
Bianca Dragusanu si Alex Bodi din nou impreuna Blondina la iertat pentru bataia de zilele trecute
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au afișat din nou împreună, la scurt timp după ce fosta asistentă TV a fost snopită în bătaie de iubitul ei. Cei doi apar pe rețelele de socializare ca un cuplu, ambii având un zâmbet larg pe buze, semn că au trecut peste toate neînțelegerile.

Blondina și omul de afaceri au uitat de certuri și scandaluri și plecat în vacanță. Duminică seara, 4 octombrie, au ieșit la un terasă din Turcia unde s-au distrat de minune, dovadă că flacăra pasiunii dintre ei nu se poate stinge atât de ușor, iubirea învingând de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată într-o rochie roșie, extrem de scurtă și cu un decolteu generos, fosta prezentatoare TV nu pare să aibă vreo vânătaie de la ultima bătaie. Bianca Drăgușanu pare fericită lângă afacerist, Alex Bodi ținându-și iubita de mână, așa cum se poate vedea din imaginea de mai jos.

Bianca Drăgușanu l-a iertat pe Alex Bodi? S-au afișat din nou împreună

„Într-unul dintre locurile mele preferate”, este mesajul care însoțește imaginea în care fosta asistentă TV apare lângă partenerul ei de viață, Alex Bodi. Fotografia a fost realizată în Istanbul și nu este prima de acest gen, cei doi plecând zilele trecute în vacanță.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, cu o zi înainte de a posta imaginea de la terasă, Bianca Drăgușanu a mai publicat pe contul de Instagram o altă fotografie în care apare alături de afaceristul musculos de care nu poate sta prea departe, în ciuda neînțelegerilor.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi la o terasă din TurciaBianca Drăgușanu și Alex Bodi la o terasă din Turcia
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou împreună, la o terasă din Turcia. Sursa foto: Instagram.com

Fotografia este însoțită de un mesaj sugestiv care arată că blondina a depus foarte mare efort în relație, aceasta nefiind nevoie să fie perfectă din toate punctele de vedere. Fosta asistentă TV vorbește despre schimbarea care nu poate veni peste noapte când vine vorba de cuplu.

ADVERTISEMENT

Nu este vorba despre perfecțiune. Este vorba despre efort. Și când depui efort în fiecare zi, acolo se întâmplă transformarea. Așa se produce schimbarea”, a scris Bianca Drăgușanu în dreptul imaginii în care apare alături de Alex Bodi într-un restaurant turcesc. 

Totodată, nu este prima oară când cei doi apar împreună după scandalul în care se presupune că Bianca Drăgușanu a fost agresată circa 5 ore chiar de către Alex Bodi, care timp de câteva luni i-a fost și soț.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri din Mediaș și blondina s-au afișat inclusiv într-un mall bucureștean, la doar câteva ore după publicarea filmării în care vedeta apărea cu fața tumefiată, cu un ochi vânăt și abia ținându-se pe picioare de la loviturile primite din partea iubitului ei.

ADVERTISEMENT