Life

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou la starea civilă? Ce i-a dat de gol pe ”miri”

30.09.2020 | 17:24
Bianca Dragusanu si Alex Bodi din nou la starea civila Ce ia dat de gol pe miri
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton. S-au despărțit și împăcat de nenumărate ori și au ajuns să divorțeze după numai câteva luni de la cununia civilă, care a avut loc pe 1 august 2019.

Ultima împăcare se pare că le-a prins bine, existând zvonuri că omul de afaceri din Mediaș și blondina s-au căsătorit din nou. Nu o spune noi, ci chiar fosta prezentatoare de televiziune care a făcut un gest surprinzător pe una dintre rețelele sale de socializare.

ADVERTISEMENT

Potrivit viva.ro, fosta asistentă a lui Dan Capatos și-a schimbat statutul de pe contul de Facebook, acolo unde până de curând apărea „complicat”. În clipa de față, în dreptul situației amoroase Bianca Drăgușanu a trecut „căsătorită”, semn care a pus lumea pe gânduri.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, nuntă secretă? Ce a postat blondina în online

Frumoasa blondină și afaceristul au luat prin surprindere pe toată lumea când au anunțat că s-au împăcat, din nou, după separarea despre care se zvonea că ar fi definitivă. Iată că au trecut mai bine de 3 săptămâni de la ultima împăcare , Alex Bodi venind cu o asigurare la adresa vedetei.

ADVERTISEMENT

Musculosul i-a promis Biancăi Drăgușanu o nuntă ca-n povești, mai ales că fosta asistentă TV a vorbit în repetate rânduri de rochiile de mireasă pe care și-ar dori să le poarte. Cei doi au în plan să organizeze o cununie religioasă de amploare peste hotare.

Momentan nu se știe destinația aleasă pentru nunta de vis, însă un lucru este cert, blondina știe ce-și dorește. În plus, blondina a mărturisit în urmă cu câteva luni că visează la un eveniment fabulos pe care să nu-l uite lumea prea curând.

ADVERTISEMENT

„Eu mă pregătesc pentru nuntă. Nu schimb multe rochii, vreo 15-20. Din nunta mea o să fac un fel de prezentare de modă, pentru că îmi permit. Mi-am făcut planuri, dacă am atâtea rochii de mireasă.

M-am gândit să schimb măcar 5! Mă duc cu una la biserică, mă schimb în alta, mai stau două ore, mă schimb în alta, mai petrec 3 ore, mă schimb în alta. 

ADVERTISEMENT

La biserică, va fi cu mâneci, că ești totuși în biserică. Dansul mirilor o să-l fac în a treia rochie, a patra – darul, a cincea – dansul nașilor”, mărturisea Bianca Drăgușanu într-o emisiune TV, relatează spynews.ro.

ADVERTISEMENT