Life

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, fericiți unul fără celălalt? Ce încearcă să demonstreze fiecare

21.05.2020 | 15:03
Bianca Dragusanu si Alex Bodi fericiti unul fara celalalt Ce incearca sa demonstreze fiecare
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spus pentru a nu știu câta oară „Adio”, deși în ultima perioada blondina se mutase la iubitul ei, la Midiaș. După această separare fiecare dintre ei a făcut schimbări radicale, încercând să arate cât de fericiți sunt de când drumurile lor nu mai merg în aceeași direcție.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, schimbări după separare

Frumoasa blondină Bianca Drăgușanu a cedat în luna martie rugăminților omului de afaceri Alex Bodi și-au împăcat, petrecându-și perioada de izolare împreună, însă se pare că drumurile lor s-au despărțit recent, din nou după doar câteva luni.

ADVERTISEMENT

Fiecare încearcă să pară fericit fără celălalt, ajungând să facă schimbări radicale. A faceristul a lăsat să se înțeleagă că s-a gândit prea mult la fericirea altora, semn că ruptura cu blondina ar putea fi una definitivă.

„Nu renunța la fericirea ta doar pentru a le mulțumi altora. Fiecare se gândește doar la el”, a scris omul de afaceri pe contul de Instagram în urmă cu o săptămână.

ADVERTISEMENT

Ce face Bianca Drăgușanu după despărțirea de Alex Bodi

Afaceristul a simțit nevoia unui schimbări radicale, postând în mediul online un scurt video prin care demonstrează că și-a tatuat tot spatele.

Fosta asistentă TV nu se lasă la rândul ei mai prejos și îi trimite fostului iubit mesaje indirecte, tot pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Recunoscătoare că sunt îndrăgostită de viața pe care o aveam deja”, este mesajul postat de blondină pe pagina de Instagram, în dreptul unei imagini în care apare schimbată, Bianca Drăgușanu având o perucă șatenă.

Vedeta se declară, așadar, mult mai fericită după separarea de fostul soț, concentrându-se în clipa de față pe creșterea fiicei sale Sofia cu care postează numeroase imagini în mediul online.

ADVERTISEMENT

De asemenea, blondina se axează și pe afacerea cu haine, în special rochii de seară și de mireasă, pe care o are de ceva vreme.

 

 

 

ADVERTISEMENT