Life

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, filmați în sărutări fierbinți pe ritmul lăutarilor, într-un local exclusivist din Capitală

18.06.2020 | 13:16
Bianca Dragusanu si Alex Bodi filmati in sarutari fierbinti pe ritmul lautarilor intrun local exclusivist din Capitala
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat, nu mai sunt semne de întrebare.

Cei do foști soți au fost filmați de o prietenă bună de-a blondei în timp ce se sărutau pătimaș, în văzul tuturor.

Blonda și afaceristul trăgeau de zor dintr-o narghilea, în timp ce se sorbeau din priviri.

Binca Drăgușanu și Alex Bodi, sărut pasional cu lăutari

Telenovela B iana Drăgușanu și Alex Bodicontinuă. După lungi despărțiri și împăcări, la mijloc fiind chiar și un divorț, cei doi tot împreună sfârșesc.

ADVERTISEMENT
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, asumați, în văzul tuturor

Blonda nu poate sta departe de fostul soț, deși acesta a înșelat-o de nenumărate ori. Ultima escapadă, aceasta fiind cea mai comentată, a fost cu Daria Radionova, o rusoaică putred de bogată stabilită la Londra.

Astfel, Bianca și Bodi au petrecut o seară de neuitatîn prezența prietenilor, într-un local de lux din Capitală. Pe ritmul melodiei ”E noapte și e târziu” din repertoriul cântărețului Adrian Minune, vedeta TV și iubitul ei s-au sărutat pasional.

ADVERTISEMENT
Alex Bodi a sărutat-o cu foc pe Bianca Drăgușanu

Deși spunea că nu este sigură dacă îl va mai primi în brațele ei pe Alex Bodi, Bianca i-a mai dat o șansă afaceristului, care i-a făcut cadou de împăcare un ceas Rolex de 30.000 de euro, după cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

” Nu știu dacă ne împăcăm. Suntem prieteni, încerc să-l înțeleg, să îi înțeleg acțiunile astea fără sens, face ce face, tot la mine se întoarce. Ma întreabă lumea dacă mai pot. Nu spun nici că da nici că nu, las viața să mă surprindă, îl las pe el să facă ce trebuie. Nu vreau să mă mai explic. Tot ce s-a întâmplat până acum a fost previzibil.”, a declarat Bianca Drăgușanu, la TV.

ADVERTISEMENT

Divorț la o lună și jumătate de la căsătorie

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut un mariaj scurt. Ei au divorțat la scurt timp după ce s-au căsătorit, însă au rămas împreună în tot acest timp. Testul pandemiei i-a făcut să se despartă definitiv, deși păreau fericiți împreună.

După acest episod, Alex Bodi s-a întors la Daria Radionova, femeia cu care a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu de nenumărate ori. La doar câteva săptămâni după acest episod, afaceristul s-a întors la blondă, dar nu cu mâna goală, ci cu un cadou de zile mari.

ADVERTISEMENT