Life

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, imagini surprinzătoare la 2 săptămâni după presupusa bătaie

18.10.2020 | 16:23
Bianca Dragusanu si Alex Bodi imagini surprinzatoare la 2 saptamani dupa presupusa bataie
ADVERTISEMENT

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu pozează în cuplul perfect după ce n-a trecut nici măcar o lună de când vedeta a fost surprinsă vânătă la ochi, abia ținându-se pe picioare, zvonurile fiind că ar fi încasat-o chiar de la el.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, weekend cu cai

Se pare că între fosta prezentatoare de televiziune și afaceristul din Mediaș lucrurile au revenit la normal, nu se știe până când.

ADVERTISEMENT

Bodi a dus-o pe Bianca la un centru de echitație, acolo unde fosta nevastă a lui Victor Slav a pozat ca o adevărată amazoană călare pe cal, cu iubitul pe post de instructor.

Fotografiile cu cei doi la herghelia de cai au fost postate chiar de blondină pe pagina ei de Instagram, dorind să le arate tuturor că în relația ei ea este șefa și că, până una alta, se înțeleg mai bine ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Bianca a postat și câteva filmulețe pe Instastory, în care Alex conduce calul pe care îl călărește, fiind foarte atent cu iubita lui.

Pentru a evita comentariile răutăcioase, Drăgușanu a dezactivat de ceva vreme opțiunea ca fanii să își dea cu părerea după episodul violent prin care ar fi trecut din cauza musculosului cu care e cuplată.

ADVERTISEMENT

Misterul bătăii suferite de blondină

Nici la postarea cu calul oamenii nu au putut comenta, deși imaginea a strâns peste 3.000 de inimioare în doar câteva minute.

În continuare nu este foarte clar ce s-a întâmplat cu Bianca Drăgușanu acum câteva zile, când paparazzii de la Cancan au surprins-o vânătă la ochi, jurnaliștii susținând că ar fi fost ruptă în bătaie de Bodi.

ADVERTISEMENT

Singurele lucruri pe care le-a declarat Alex au fost pentru FANATIK, spunând că el nu are nicio legătură cu cele întâmplate, în timp ce Bianca a continuat să o atace în spațiul virtual pe Daria Radionova, fosta amantă a partenerului ei, semn că au existat niște discuții aprinse din cauza unor presupuse infidelități ale afaceristului.

bianca drăgușanu
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, mai fericiți ca niciodată, cel puțin aparent
ADVERTISEMENT