Life

Ce s-a întâmplat în cel mai scump local din București între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi!

07.10.2020 | 07:34
Ce sa intamplat in cel mai scump local din Bucuresti intre Bianca Dragusanu si Alex Bodi
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt pe buzele tuturor, după ce blonda a apărut în urmă cu aproape o săptămână plină de vânătăi pe față și fără puterea de a a merge.

Vedeta tv nu a dat nicio declarație în acest sens, singurul care a ținut să menționeze ceva a fost afaceristul, care a declarat pentru FANATIK că nu îi pasă ce se scrie despre el.

ADVERTISEMENT

Cei doi iubiți s-au văzut la ceas de seară cu Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, într-unul dintre cele mai de lux restaurante din Capitală.

Bianca Drăgușanu și Bodi, întâlnire cu Oana Zăvoranu

Actrița din serialul Sacrificiul are o relație apropiată cu Bianca Drăgușanu, motiv pentru care a ieșit la masă blonda și iubitul ei, la revenirea în țară. Nu se știe motivul pentru care cei 4 s-au văzut, însă este clar că discuțiile dintre ei au fost și despre tot scandalul apărut, căci erau mult prea concentrați, iar mâncarea din farfurii nu este cea care le-a atras atenția în modul acesta cu siguranță.

ADVERTISEMENT

Cancan.ro (n.r. imaginile le vedeți pe sursa menționată) susține că Oana Zăvoranu ar fi mediat scandalul dintre Bodi și Bianca, după ce acesta ar fi snopit-o în bătaie pe fosta prezentatoare tv.  Imaginile cu Bianca în timp ce ieșea din mașina iubitului ei, sprijinită, fătă să poată merge singură și vânătă la ochi l-au făcut pe Alex Bodi agresor, însă surpriza a venit câteva or mai târziu, când vedeta s-a afișat la mall cu acesta și a postat în continuare imagini cu el.

Toată lumea crede că omul de afaceri a bătut-o pe vedetă după ce ar fi văzut imagini cu ea în casa afaceristului turc Cengiz Şıklaroğlu, cel care s-a iubit și Ioana Filimon și Otilia Bilionera. Până acum, misterul nu a fost lămurit, însă cert este că toată situația este o nebuloasă. Nimeni nu-și explică faptul că blonda e în continuare cu Bodi, deși el i-ar fi provocat rănile.

ADVERTISEMENT

Victor Slav, îndemnat să ia fetița

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că fostul soț al Biancăi Drăgușanu a intervenit în acest scandal, iar Sofia, fiica fostului prezentator de la Pro tv și blondă, locuiește cu tatăl ei acum. Acesta este sfătuit să țină micuța la el, pe motiv că în casa mamei sale nu este în siguranța din cauza certurilor repetate dintre Bodi și Bianca. De altfel, faptul că mama ei apare vânătă la ochi la fiecare câteva săptămâni este de altfel un motiv pentru care a fost îndemnat să nu-i mai dea fetița fostei prezentatoare de la Kanal D.