Life

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, la o petrecere de fițe. Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au alăturat

11.10.2020 | 18:43
Bianca Dragusanu si Alex Bodi la o petrecere de fite Oana Zavoranu si Alex Ashraf sau alaturat
ADVERTISEMENT

Se pare că pandemia nu a reușit să le strice distracția vedetelor autohtone, acestea făcând furori pe site-urile de socializare cu fotografii și videoclipuri inedite din locații exclusiviste. Printre celebritățile de la noi care preferă petrecerile fastuase, se numără și Bianca Drăgușanu și Alex Bodi.

În ciuda scandalurilor din cadrul relației lor de cuplu, Bianca și Bodi sunt mai fericiți ca oricând și profită din plin de timpul petrecut împreună, dovadă fiind petrecerea la care au participat aseară. Cei doi s-au distrat de minune într-un club de fițe din capitală, unde au petrecut cu șampanie și artificii.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și partenerul ei nu au petrecut singuri, Oana Zăvoranu și soțul ei alăturându-se petrecerii, împreună mulți alți prieteni, printre care un consilier de la Camera Deputaților.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, la o petrecere de fițe. Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au alăturat

Nu este un secret faptul că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt adepții petrecerilor de lux, cu multă șampanie și cu artificii. Aceștia au petrecut noaptea trecută la NUBA, unde s-au distrat pe cinste, dovadă fiind postările Biancăi din mediul online.

ADVERTISEMENT

Find foarte activă pe rețelele de socializare, fosta prezentatoare TV a postat o mulțime de fotografii și videoclipuri din club, alături de iubitul ei. Cei doi par foarte îndrăgostiți, iar Bianca nu se sfiește să-și arate public iubirea față de Alex Bodi, în ciuda conflictelor din cadrul relației lor de cuplu.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, petrecere de lux. Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au alăturat. Sursa foto: Instagram

Se pare că cei doi au dat uitării scandalurile din trecut, petrecând până în zori și răsfățându-se cu băuturi alese și muzică bună, făcând chiar și dedicații pentru a-și declara iubirea unul altuia. Alături de ei au fost Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, împreună cu mai mulți prieteni, printre care și un consilier de la Camera Deputaților.

ADVERTISEMENT

Fiind prietenă bună cu Bianca Drăgușanu, Oana Zăvoranu nu putea lipsi de la o astfel de petrecere, plină de dans și voie bună. Bruneta a împărtășit cu fanii, la rândul ei, diverse fotografii și filmulețe de la petrecere, urmând să petreacă restul serii tot pusă pe distracție, dansând cu fetele în mașină.

Printre cei prezenți la petrecerea de lux, s-a făcut remarcat și Ionuţ Andrei Rednic, un consilier parlamentar. Bărbatul este o prezență cunoscută în showbiz-ul românesc, având o mulțime de prieteni din sfera publică, dovadă fiind imaginile de pe conturile lui de socializare.

ADVERTISEMENT