Life

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, o nouă despărțire: ”Am pus punct”

02.09.2020 | 23:53
Bianca Dragusanu si Alex Bodi o noua despartire Am pus punct
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou, exact în ziua în care celebrul cuplu ar fi trebuit să aniverseze doi ani de relație. Frumoasa blondină a mărturisit că decizia este una definitivă de această dată, subliniind faptul că ea a fost cea care a pus punct.

Fosta asistentă de televiziune a șters toate imaginile de pe rețelele de socializare în care apărea alături de omul de afaceri din Mediaș, semn că despărțirea este cât se poate de serioasă. În plus, blondina a confirmat ruptura precizând că nu mai vrea să fie asociată cu fostul iubit.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a prezentatorului Victor Slav a mai declarat că nu intenționează să revină la alte gânduri în privința lui Alex Bodi. Cu toate acestea vedeta a dorit să-i mulțumească fostului iubit pentru momentele frumoase petrecute împreună în cei doi ani de iubire cu năbădăi.

Bianca Drăgușanu, despărțire definitivă de Alex Bodi. Motivul rupturii

„Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă.

ADVERTISEMENT

Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru spynews.ro.

Întrebată care a fost motivul pentru care a luat decizia de a se despărți de bărbatul lângă care se vedea din nou mireasă, frumoasa blondină a precizat că a fost vorba de o „comunicare defectuoasă”. Așadar, se pare că cei doi nu aveau discuții constructive, ci mai degrabă acestea lipseau.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu spune că nu regretă decizia luată marți, pe 1 septembrie, și consideră că așa este cel mai bine. Mai mult decât atât, blondina se declară o femeie singură, fericită, independentă și care are numeroase planuri de viitor.

„Îi doresc tot binele din lume, dar am decis să ne despărțim. Sunt din acest moment o femeie liberă, independentă, o femeie pe picioarele ei, o femeie fericită.

ADVERTISEMENT

Nu regret această decizie, așa că, eu consider că așa este mai bine. Am decis să ne despărțim pentru că avem o comunicare defectuoasă”, a completat fosta iubită a lui Alex Bodi.

Acum, rămâne de văzut cât timp vor fi separați, mai ales că au mărturisit de multe ori că nu pot sta prea departe unul de celălalt. Cei doi sunt de părere că sunt suflete pereche și că sunt făcuți unul pentru celălalt, așadar… cel mai probabil separarea va fi una de scurtă durată.

ADVERTISEMENT