Life

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, o nouă vacanță de lux. În ce stațiune au plecat amorezii

24.07.2020 | 12:20
Bianca Dragusanu si Alex Bodi o noua vacanta de lux In ce statiune au plecat amorezii
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou împreună! Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nici nu au plecat bine de pe litoralul românesc că au și ales o altă destinație turistică, de data aceasta peste hotare. Cei doi îndrăgostiți au ales o stațiune de lux din sud-estul Franței, frumoasa blondină adorând locația pentru opulența sa.

Ajungi în destinația de lux de la malul mării, omul de afaceri și frumoasa vedetă nu au întârziat să le arate fanilor din mediul online cum arată locația în care se vor distra în perioada următoare. Blondina a postat mai multe imagini care îți pui pur și simplu, respirația.

ADVERTISEMENT

Vila de lux în care cei doi îndrăgostiți sunt cazați se învârte după soare. Înconjurată de grădini cu flori luxuriante și o priveliște care-ți taie răsuflarea, casa în care Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt cazați nu este deloc pentru buzunarele oricui.

Blondina Bianca Drăgușanu și iubitul ei, vacanță în doi, în Franța

Terasa de dimensiuni uriașe și camerele spațioase și luxoase completează decorul unei vacanței de vis, în doi, departe de lumina blițurilor. Bianca Drăgușanu și iubitul ei știu ce destinații turistice să aleagă pentru a se simți excelent!

ADVERTISEMENT

Frumoasa vedetă și bărbatul de care a divorțat în urmă cu puțin timp o țin dintr-o vacanță în alta, de data acesta plecând singuri, într-o destinație de lux din Franța. Cei doi amorezi și-au lăsat fetițele acasă, semn că împăcarea le priește.

Bianca Drăgușanu adoră luxul și opulența, iar omul de afaceri știe cum să o facă pe frumoasa blondină să se simtă în al nouălea cer. Afaceristul ar face orice ca relația dintre ei să nu se răcească, din nou, mai ales că și-au dat multe șanse legat de viața sentimentală.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină adoră sezonul cald și vacanțele de lux

Bianca Drăgușanu adoră să fie în centrul atenției și nu ezită să-și arate trupul sculptat la sală, dar și în cabinetele medicilor esteticieni. Blondina arată senzațional, dovadă fiind chiar imaginile de pe rețelele de socializare.

De când a venit vara blondina pozează tot mai des în costum de baie sau în ținute care îi pun formele în valoare, precizând că adoră acest sezon și mai ales, să se bronzeze.

ADVERTISEMENT

„Iubesc vara, iubesc arăt impecabil și asta motivează fac zilnic diverse activități pentru starea mea de bine”, a scris vedeta pe pagina de Instagram, în urmă cu câteva zile.

 

ADVERTISEMENT