Life

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit definitiv! Primele declarații și motivul separării

02.11.2020 | 13:14
Bianca Dragusanu si Alex Bodi sau despartit definitiv Primele declaratii si motivul separarii
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, o nouă despărțire.
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit! FANATIK vă dezvăluie, în exclusivitate, toate detaliile rupturii dintre cei doi îndrăgostiți.

Fosta prezentatoare Kanal D și omul de afaceri au avut o relație plină de urcușuri și coborâșuri: s-au iubit pătimaș, iar dragostea lor a fost marcată de multe momente frumoase, inedite, dar și de amintiri dureroase, cu bătăi, certuri scandaloase în public și în privat.

ADVERTISEMENT

Noi am aflat că cei doi au avut, zilele trecute, o ceartă zdravănă, bazată pe geloziile Biancăi, care l-a acuzat, din nou, pe iubitul ei de infidelitate.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, adio, dar rămâi cu … mine!

Vedeta tv a postat o serie de clipuri pe Instagram, în care le promite fanilor că va detona bomba vieții ei: anume că va face dezvăluiri despre ultimii 4 ani pe care i-a trăit cu mare intensitate, de la căsătoria cu Victor Slav, venirea pe lume a Sofiei, divorțul de fostul prezentator meteo de la Pro tv.

ADVERTISEMENT

De altfel, clipurile mai semnifică și dezvăluiri despre începutul și sfârșitul relației cu Alex Bodi, cel care a și snopit-o în bătaie în urmă cu câteva săptămâni, lucru pe care vedeta pare să-l confirme din video-urile postate.

FANATIK a aflat că postările Biancăi Drăgușanu au legătură și cu o nouă despărțire de partenerul ei de viață din ultimii doi ani de zile. Alex Bodi a avut parte de o ceartă zdravănă cu diva chiar după ce afaceristul a plecat din țară, pentru extinderea unor afaceri.

ADVERTISEMENT

Cearta dintre cei doi iubiți a avut loc, ca de fiecare dată, din cauza faptului că Alex Bodi ar fi călcat, din nou, pe bec. Speculațiile Biancăi Drăgușanu au devenit motiv de scandal și, până la urmă, conflictul s-a marcat cu o nouă despărțire.

Stați aproape, pentru că vreau să vă dau detalii în zilele ce urmează, despre fabuloasa poveste a vieții mele! Mai exact, fabuloșii doi ani, ultimii doi ani din viața și fabuloșii ultimii patru ani din viața mea în care a apărut și Sofia. 

ADVERTISEMENT

Știți că Dumnezeu trimite cele mai grele bătălii celor mai puternici soldați. Și da, eu mă consider un soldat puternic din toate punctele de vedere. Eu sunt puternică, pentru că eu îndur. Eu sunt puternică, pentru că eu iert”, este o parte din mesajul Biancăi Drăgușanu peInstagram, după ce ar fi aflat că iubitul ei ar fi înșelat-o.

Bianca Drăgușanu: „Totul s-a terminat definitiv”

Mai mulți apropiați ai fostei prezentatoare tv au dezvăluit că diva este decisă să nu se mai întoarcă la Alex Bodi, despărțirea aceasta fiind chiar ultima și definitivă. „S-a săturat de bătăi, de scandaluri, de certuri, să fie înșelată. I-a găsit niște mesaje cu o femeie, nu a vrut să ne zică despre cine este vorba, însă el zice că e nebună ea, nu recunoaște nimic, deși se vede clar, adică mesajele erau clare între ei. Acum el e plecat. Totul s-a terminat definitiv, așa ne-a spus”, a declarat un prieten din anturajul celor doi, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Am încercat să luăm legătura cu ambii protagoniști ai celui mai fierbinte subiect din showbiz, însă vedeta tv nu a fost de găsit, iar Alex Bodi, care se află în Frankfurt cu afacerile, a declarat doar că „am avut o discuție bazată pe speculațiile ei, ne-am certat, eu a trebuit să plec cu treabă, nu sunt în țară. Ne-am despărțit, da, am văzut și video-urile. Nu vreau să declar acum mai mult, vreau să mă țin departe de scandal”, a declarat Alex Bodi.

A fost bătută 5 ore în casă de Alex Bodi

În urmă cu doar câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost cel mai discutat subiect din România, iar după apariția blondei în timp ce abia se ținea pe picioare, sprijinită de iubitul ei, plină de vânătăi și cu fața umflată, fosta prezentatoare tv a fost cea mai mediatizată persoană din România.

Așa arăta Bianca după prima bătaie încasată

Bătaia încasată de Bianca Drăgușanu de la Alex Bodi nu este singura, fiind lovită cu bestialitate de nenumărate ori de afacerist, după ce blonda l-a acuzat de infidelitate, iar certurile au dus în extrema violentă. Ultima despărțire din Bianca și Bodi s-a produs cu o ceartă zdravănă, însă fără violențe, cel puțin până în acest moment.

Rămâne de văzut dacă despărțirea este cu adevărat definitivă, așa cum cei doi susțin, ori urmează o altă împăcare la revenirea în țară a lui Alex Bodi, care se află în Europa cu afacerile.

Bianca Drăgușanu, două mariaje eșuate

Fosta prezentatoare tv este una dintre puținele vedete din showbiz-ul românesc care încă prezintă interes pentru public, deși sunt mai bine de 12 ani de când este în atenția publicațiilor și a oamenilor. Bianca Drăgușanu are peste 1 milion de urmăritori pe rețelele de socializare, un atelier de creație, unde realizează rochii pentru toate tiparele, fie că vorbim de femei grase sau slabe, plus numeroase colaborări pe partea de publicitate.

Vedeta are două mariaje la activ. Unul cu Victor Slav, altul cu Bodi, ambele s-au terminat după câteva luni de la semnarea actelor. Căsătoria cu tatăl fiicei sale, Sofia, s-a temrinat după o escapadă cu Adi Cristea la Paris, iar cu Alex Bodi, după ce acesta a înșelat-o.

Acum, la final de relație cu afaceristul, după doi ani și jumătate, Bianca Drăgușanu se focusează pe propria persoană. „Și ca o concluzie, pot să vă spun atât: sunt o persoană foarte fericită, sunt un om foarte norocos pentru că mă pot bucura de atâtea lucruri pe care mi le-a dăruit Dumnezeu, de la copil , la casă, la masă, la afacere. 

Sunt binecuvântată că fac tot ceea ce-mi place, pentru că sunt sănătoasă, pentru că-mi asum alegerile, pentru că pot fi fericită în orice context.

Acești doi an din viața mea m-au învățat foarte multe despre mine, m-au învățat că pot să-mi depășesc condiția”, a spus Bianca Drăgușanu, în șirul de filmări de pe InstaStory.

ADVERTISEMENT